OGLASIO SE SDP-ovac

Novinarka HRT-a uživo u Dnevniku rekla da je umro Joško Klisović, on poručuje: Živ sam i zdrav

Foto: Screenshot
1/10
30.08.2024.
u 10:59

Tatjana Munižaba umjesto da kaže da je preminuo Predrag Fred Matić, zabunom je rekla da je umro Joško Klisović SDP-ov predsjednik zagrebačke Gradske skupštine

Za središnji Dnevnik HRT-a jučer se iz središnjice SDP-a javljala novinarka Tatjana Munižaba kojoj se tijekom izvještavanja o  unutarstranačkim izborima u SDP-u dogodio jedan gaf. "Politička previranja u stranci su u dosadašnjem dijelu kampanje izostali. Razlog za to je vjerojatno i prerana i iznenadna smrt njihova kolege Joška Klisovića", rekla je Tatjana Munižaba i zabunom umjesto da kaže da je preminuo Predrag Fred Matić, rekla je da je umro Joško Klisović SDP-ov predsjednik zagrebačke Gradske skupštine.  Nakon toga na svom se Facebooku oglasio Klisović i umirio sve koji su ga zvali nakon Dnevnika s brojnim upitima.

"Drage prijateljice i prijatelji, kolegice i kolege, svi koji ste pratili HRT Dnevnik, zbog mnogobrojnih upita obavještavam vas da sam živ, zdrav i što je najvažnije motiviran i spreman za političku borbu za interese građana.  Štoviše, obavještavam vas da sam danas predao kandidaturu za člana predsjedništva SDP-a!"; napisao je i dodao.

 

 

"Socijaldemokracija je moj izbor i izrazito sam motiviran staviti svoje znanje i kompetencije na raspolaganje kako bi SDP ponovno postao prvi izbor većine građana i stranka koja će voditi državu na pošten, učinkovit i kompetentan način", napisao je Klisović na društvenoj mreži. Prije šest dana na ovoj mreži se oprostio i od svog kolege Freda Matića koji je preminuo u 63. godini u Zagrebu od posljedica bolesti.

"Fred dragi prijatelju, tvoj iznenadni odlazak duboko nas je potresao i ostavio nas u nevjerici, teško je prihvatiti da te više nema među nama. Svi koji su te poznavali znaju koliko si bio poseban, uvijek ću pamtiti tvoju neizmjernu pozitivnu energiju, a sjećanje na tebe nastavit će živjeti u našim srcima.  Iskrenu sućut tvojoj obitelji.  Počivaj u miru.", napisao je tada Joško Klisović.

 

 

Komentara 12

KO
Kobilak2
11:40 30.08.2024.

Da ima imalo srama još jučer bi dala otkaz. Ali sram i pristalice SDP-a? E i ja previše tražim.

Avatar argus1000
argus1000
11:13 30.08.2024.

Ono, kad gorljiva sdpeovka "sahrani" sdpeovca.Vrh

PR
prajdali100
11:06 30.08.2024.

Gledao sam i slušao,nisam mogao vjerovati.Gaf godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije