zaludio brojne dame

Društvenim mrežama kruži snimka koja je očarala Gvardiolove obožavateljice, mladi stoper slušao je hit Petra Graše

Foto: HRT screenshot
1/12
05.12.2022.
u 18:33

Na snimci koja kruži društvenom mrežom TikTok vidi se mladi stoper kako sjedi u automobilu i sluša božićni hit Petra Graše, pjesmu 'Fritula'. Video je u samo jednom danu prikupio više od 336 tisuća pregleda i preko 33 tisuće lajkova.

Mladi stoper Joško Gvardiol (20) na ovom se Svjetskom prvenstvu pokazao kao jedan od najistaknutijih članova naše reprezentacije, a privukao je pozornost i mnogih djevojaka. Gvardiol je u jednom intervjuu otkrio kako trenutno nema djevojku, a zaludio je brojne dame diljem Lijepe naše. Na TikToku se sada pojavila i jedna stara Joškova snimka koja je dodatno zagrijala srca.

Naime, na snimci koja kruži ovom društvenom mrežom vidi se mladi stoper kako sjedi u automobilu i sluša božićni hit Petra Graše, pjesmu 'Fritula'. Video je u samo jednom danu prikupio više od 336 tisuća pregleda i preko 33 tisuće lajkova.

- Fritulu, netko – stoji pored snimke na kojoj se Gvardiol smješka. Brojne obožavateljice ovog nogometaša nisu propustile odmah uputiti svoj komentar.

- Može s preljevom od Gvardiola - glasio je jedan od komentara. 'Moja draga fritula', 'Ajme, što je mali zgodan', 'Moj budući muž', 'Ma može i dvije za mene', još su neki od komentara na društvenoj mreži.

@user777linaaa #gvardiol #hrvatska ♬ original sound - 🌻

Inače, Gvardiol je u emisiji 'Knjaz kod Vatrenih' pričao o svom djetinjstvu, karijeri, a otkrio je i kako ga privlače starije dame.

- Čekaj, ti voliš malo starije? - pitao ga je Robert Knjaz nakon što je Gvardiol kao tri najljepše žene svijeta naveo Angelinu Jolie (47), Shakiru (45) i Jennifer Lopez (53).

- Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru - odgovorio je Joško uz osmijeh.

- Draga J. Lo, čekam te u Leipzigu. Produžio sam ugovor, nadam se da ćeš mi se javiti na Instagram - dodao je tada u šali naš stoper. Dodajmo još da je Joško aktivan na društvenoj mreži Instagram gdje ima više od 235.000 pratitelja te objavljuje fotografije s terena.

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Beyonder
17:15 06.12.2022.

Taj dečko će izgorjeti u moru posvuduša i sponzoruša i ostatak života plačat alimentaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije