HRVATSKA PROTIV JAPANA

Austrijanci pitaju: Hoće li se danas najpopularnija hrvatska navijačica skinuti gola?

KATAR 2022 - Ivana Knoll na stadionu uoči susreta Hrvatske i Belgije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
05.12.2022.
u 15:05

List piše kako je Ivana Knoll jedna od najvatrenijih i najvjernijih navijačica hrvatskih nogometaša, koje je bodrila i 2014. godine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i 2018. godine u Rusiji. Velika potpora, “glasom i stasom”, dodaje list i navodi kako seksipilna 30-godišnja Hrvatica svojim izazovnim odijevanjem i plesnim pokretima privlači pozornost publike.

Još manje od sat vremena nas dijeli od utakmice osmine finala koju Hrvatska nogometna reprezentacija igra danas u 16 sati protiv Japana na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, a time i interes Austrijanaca u kojoj će modnoj kombinaciji danas bodriti Vatrene najpopularnija hrvatska navijačica Ivana Knoll. “Hoće li se Miss Hrvatske danas skinuti do gola? pita austrijski dnevni list “Österreich” i dodaje kako je ova influencerica svojim minimalističkim modnim kombinacijama uznemirila muški dio publike u Kataru.

Čak i šeikove koji su navodno, ali samo navodno, nezadovoljni njenim odabirom odjeće. List piše kako je Knoll jedna od najvatrenijih i najvjernijih navijačica hrvatskih nogometaša, koje je bodrila i 2014. godine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i 2018. godine u Rusiji. Velika potpora, “glasom i stasom”, dodaje list i navodi kako seksipilna 30-godišnja Hrvatica svojim izazovnim odijevanjem i plesnim pokretima privlači pozornost publike. Većina njih, osobito muški dio publike oduševljena je njenim odabirom odjeće i izgledom.

Ali ima i onih nezadovoljnih i zgroženih. Posebno u redovima domaćina, s obzirom da se radi o “islamsko-konzervativnoj kraljevini”, ističe Österreich. Isti izvor dodaje kako je Knoll u Kataru “izazvala gužvu”. Na prvoj utakmici (pre)dubokim dekolteom, na drugoj kratkom pripijenom haljinom uz tijelo s dubokim izrezom, a na trećoj utakmici Hrvatske s Belgijom u bikiniju s uzorkom hrvatske šahovnice, koji je istaknuo sve njene bujne obline. Koje će iznenađenje šeikovima danas pripremiti, pitaju se Austrijanci?.

List “Österreich” vidi još samo mogućnost da se pojavi kao “od majke rođena”, dakle, gola. Pričekajmo još koji sat i sve će biti jasno. Gledateljima diljem svijeta i katarskim šeikovima, koji su je navodno, kako je pisano na društvenim mrežama, htjeli prijaviti domaćoj policiji, jer krši pravila odijevanja koja su na snazi u Kataru. Međutim to se nije dogodilo, već su je poskrivečki fotografirali.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Marko
Marko
15:44 05.12.2022.

Bio bi red da se skine

OP
opstanak
15:41 05.12.2022.

Bjeda.

DJ
Dodaj Juri
15:34 05.12.2022.

Kolinda, ne daj se! Pokazi to sto ti je mama dala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije