zora dubrovačka

Dživo u posljednji trenutak razdvaja Božu i Mara

zora dubrovačka
Foto: NovaTV
1/5
06.05.2014.
u 14:23

Gloria je uhvatila Julijanu u prisluškivanju razgovora između Deše i Filipa, ali Julijana se uspije izvući iz neugodne situacije s Glorijom

Gloria je uhvatila Julijanu u prisluškivanju razgovora između Deše i Filipa, ali Julijana se uspije izvući iz neugodne situacije s Glorijom, te izmanipulirati Filipa koji joj povjerava da istraži slučajeve mita u bolnici.

Dživo u posljednji trenutak razdvaja Božu i Mara da se potuku, a onda ih poziva u konobu, kako bi izbjegao da ga Božo oda. Judita odlazi u potragu za Marom, nalazi ga u konobi te pobjesni kad shvati da joj otac i muž sjede s Božom - čovjekom koji ju je oteo s vjenčanja. Dolazi do sukoba i Božo konačno prokaže Dživa kao kamatara. Maro i Judita razočarano odlaze od Dživa, koji ubija tugu u alkoholu.

Po povratku u Konavle, Maro i Judita govore Šišku i Dijani da će morati prodati sve što imaju. No, Šiško ne može prihvatiti tu ideju. Adela bdije uz Janu koja je, nakon što je doživjela nervni slom, smještena u bolnici u Zagrebu. U bunilu, Jana govori kako njenog djeteta više nema, što posebno zabrine Adelu.

Boris i Maris uživaju s malim Lukom. No, njihovu idilu prekida Magdalenino pismo u kojem ona tvrdi da će se Jana vratiti. Filip dolazi k Deši obavijestiti ju o novim saznanjima o mitu u bolnici.

>>Adela raskida zaruke sa Dživom

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije