Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna ruža

Ebru se jako razočara kad sazna što se dogodilo njezinoj kćeri

crna ruža
Foto: NovaTV
1/3
08.09.2014.
u 17:52

Ajše, koju smatraju odgovornom za gubitak dokumenata o promjeni škole, a koje je uništio Baran, upada u tešku situaciju

Dok se Ada i Maja nastoje otarasiti policije, suočavaju se s još većim problemom. Otkriva se da Narin nedostaje dio zlata, što izazove pravu oluju u konaku i priušti Ebru teške trenutke. Sibel kreće na put s Ajše kako bi napustile Halfeti, i na kolodvoru primi vijest od koje će se slediti.

Baran se razočara kad ne pronađe Ajše u školi pa odlazi u Firatovu kuću kako bi Redžepa pozvao na red, ali čeka ga iznenađenje. Baran pronađe onesviještenu Adu i odvodi je s Firatom u bolnicu. Ebru se jako razočara kad sazna što se dogodilo njezinoj kćeri, i dok ona pati, Kadrije se ponese na neočekivan način. Ajše, koju smatraju odgovornom za gubitak dokumenata o promjeni škole, a koje je uništio Baran, upada u tešku situaciju.

>>Ada je našla način kako da ode na pobačaj

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije