Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorena sezona sunčanja

Ecija Ivušić pozirala u minijaturnom bikiniju na terasi, odmah se javio i zaručnik: 'Dobit ću pritužbu od susjeda'

Foto: Instagram
1/10
24.03.2022.
u 18:52

- Sezona sunčanja na terasi otvorena - napisala je Ecija Ivušić u opisu fotografije ispod koje se odmah javio i njezin zaručnik, glazbenik Goran Belošević (35).

Bivša radijska i televizijska voditeljica te influencerica Ecija Ivušić (35) odlučila je iskoristiti toplo vrijeme i sunce za otvaranje sezone sunčanja. Ecija se pratiteljima na Instagramu pohvalila setom fotografija s terase zagrebačkog stana na kojima pozira u minijaturnom crnom bikiniju i tirkiznim čizmama iznad koljena.

- Sezona sunčanja na terasi otvorena - napisala je Ecija u opisu fotografije ispod koje se odmah javio i njezin zaručnik, glazbenik Goran Belošević (35). - Dobit ću pritužbu od naših susjeda da sam terorist! - napisao je Goran uz emotikone bombe i smajlića sa srcima u očima. Kompliment nije izostao ni od Snježane Mehun koja je Eciji uz emotikon poručila da je prava vatra. "Atraktivna i lijepa", "Wow", "Gorane pazi", nizali su se komentari Ecijinih pratitelja.

Foto: Instagram

Influencerica i bubnjar grupe Pravila igre ovo su ljeto trebali uploviti u bračnu luku, no do toga ipak neće doći. Par je vjenčanje odlučio odgoditi zbog situacije s koronavirusom. O planovima za vjenčanje Ecija i Goran javno su progovorili u prosincu prošle godine. -Ideja je maksimum stotinjak ljudi, najuži krug obitelji i prijatelja, VIP vjenčanje- ispričali su za InMagazin pa otkrili kako će Ecija uzeti Goranovo prezime, a ona je u zamjenu tražila da bude glavna u odabiru imena djece, no iako ih oboje vole, prinovu još nemaju u planu. Eciji je želja da se vjenčanje održi na Korčuli, odakle je rodom.

Podsjetimo, Ecija i Goran zaručili su se nakon šest mjeseci veze, no kako su priznali, to uopće nije važno jer imaju osjećaj da se poznaju čitav život. Prosidba se dogodila u dvorcu u Firenzi, a kako ga ne bi razotkrila, Goran je osmislio poslovni put na kojem mu je Ecija bila pratnja. -Bilo me strah da će me u nekom trenutku prokužiti. Bilo bi sumnjivo da mi firma plaća vilu, pa sam joj rekao da smo trebali spavati u nekom normalnom hotelu, no zbog kongresa su nešto zeznuli s bookingom pa su nam dali taj smještaj jer je sve drugo bilo rezervirano. Od mojih 38 tisuća laži, nije skužila niti jednu- otkrio je Goran detalje svog plana koji mu je na kraju i uspio, a govor kada su konačno stigli do cilja potpuno je šokirao Eciju.

Foto: Instagram

-Rekao mi je da laže već mjesec dana, a ja sam tada pomislila da je neki psihopata koji ima ženu i dijete. Počela sam se tresti. Kada je rekao 'digni se' tada mi je postalo sumnjivo, a onda je kleknuo i zaprosio me, ali ni toga se ne sjećam zato što sam počela jecati- ispričala je nedavno voditeljica. Goran je odabrao skupocjeni prsten s 'princess cut dijamantom' koji je posebno za Eciju izrađen u Belgiji.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Komentara 1

VO
VođaSmjene
23:22 25.03.2022.

Ja bih je vrlo rado burgijao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije