Reakcija

Elizabeth Hurley laže o razvodu jer se boji da će izgubiti bogatstvo?

'hurley07_nnn_sce_141210'
Foto: ''
1/4
17.12.2010.
u 20:46

Iako je prvotno tvrdila da nije preljubnica jer se sa suprugom Arunom Nayarom rastala, Liz sada izjavljuje da je još u braku

Iako je prije nekoliko dana na Twitteru objavila da se od supruga Aruna Nayara rastala prije nekoliko mjeseci, glumica Liz Hurley jučer je okrenula ploču. Na istom je mjestu objavila ovo:

“Dosadila su mi sva ta nagađanja: nitko se ni od koga još ne rastaje, nitko se ne svađa oko novca i ne selim se u Australiju! Dosta!” 

Jasno i glasno 45-godišnja ljepotica odlučila je stati na kraj tračevima da je prevarila supruga i da odlazi živjeti k novome partneru u Melbourne. Podsjetimo, prošlog vikenda objavljene su fotografije Elizabeth u zagrljaju s četiri godine mlađim igračem kriketa Shaneom Warneom iz Australije. Preljub je odmah opovrgnula rekavši da joj je brak završio prije nekoliko mjeseci. Priču je jučer promijenila, no nova je objava zle jezike još više razjarila. 

Naime, odmah su krenule glasine da je Elizabeth zabrinuta za svoje 13 milijuna funti vrijedno bogatstvo koje bi trebala podijeliti sa suprugom, a ako joj se dokaže i navodna nevjera, mogla bi ostati i bez većeg dijela novca. Naime, Liz i Arun nisu imali predbračni ugovor, a E. Hurley je, kako otkrivaju britanski mediji, mnogo imućnija od supruga koji je iz dobrostojeće indijske obitelji. Iako nitko ne zna čime se Arun točno bavi, zna se da je većinu bogatstva naslijedio od roditelja. 

Hoće li se par pomiriti ili će se o milijunima raspravljati na sudu – vrijeme će pokazati.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
maruska79
11:02 20.12.2010.

ona je samo jos jedna droljetina u nizu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije