Loša navika

Elizabeth Hurley priznala da hranu proždire kao gladni vuk

'WORLD RIGHTS  Elizabeth Hurley and Arun Nayar seen leaving The Elephant Parade auction in aid of The Elephant Family at Royal Hospital Chelsea in London, UK. 30/06/2010  BYLINE MARK MILAN/BIGPICTURES
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
24.10.2010.
u 16:50

Glumica je priznala kako hranu prožvače tek dva do tri puta i onda je proguta. Shvatila je da to mora promijeniti pa se zadnjih mjeseci disciplinirala i počela jesti sporo, žvakajući hranu dugo

Lijepa glumica Elizabeth Hurley već neko vrijeme pokušava se riješiti loše navike prebrzog gutanja hrane. – Shvatila sam da hranu jedem kao gladni vuk, gutam je nakon što sam je tek dva-tri puta prožvakala – ispričala je medijima 45-godišnja Elizabeth. Zadnja dva mjeseca kontrolira se i pazi da hranu žvače sporo i dugo. Metoda se pokazala učinkovitom jer je uspjela smršavjeti četiri kilograma u tom razdoblju. – Važno je kontrolirati se i trudim se ne jesti kasno navečer jer je hrana u to doba najveći neprijatelj liniji – kaže Hurley.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nazareth
Nazareth
07:50 25.10.2010.

imamo isti problem...hihihih!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije