Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi imidž

Ella Dvornik drastično promijenila izgled i oduševila pratitelje: 'Rekla sam - šišaj!"

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/10
12.11.2022.
u 08:00

- Bob je savršena frizura koja se lako stilizira, a to mi trenutno treba. Još ako je prošaran pramenovima izgleda voluminoznije. Otkrit ću vam tajnu- nisu mi izvlačili pramenove već su ovaj efekt postigli ugradnjom nekoliko nijansi ekstenzija – otkrila je Ella o svom novom imidžu.

Influencerica Ella Dvornik (31) sa svojim je pratiteljima podijelila da je napravila jednu promjenu. Naime, Dvornik je promijenila svoju frizuru. Ovoga puta se radi o popularnoj bob frizuri, a pokazala je i kako je kosu blago uvila.

- Rekla sam- šišaj! Bob je savršena frizura koja se lako stilizira, a to mi trenutno treba. Još ako je prošaran pramenovima izgleda voluminoznije. Otkrit ću vam tajnu- nisu mi izvlačili pramenove već su ovaj efekt postigli ugradnjom nekoliko nijansi ekstenzija – otkrila je Ella o svom novom imidžu kojim je oduševila pratitelje. „Odlično! Baš ti paše“, „Nije loše“, „Tebi sve dobro stoji“, „Savršena“, pisali su joj.

Inače, Ella voli eksperimentirati sa svojom kosom, a često svoje promijene dijeli i sa svojim pratiteljima.  Tako je nedavno pokazala svoju dugu blond kosu koju je blago uvila, a pratitelji su ej tada usporedili s Pamelom Anderson.

Dodajmo da influencerica na društvenim mrežama otvoreno govori o estetskim zahvatima koje je napravila.  Dvornik je otkrila kako je osim što je riješila probleme sa zubima, te stavila krunice, mostove, navlake i implantate, korigirala još neke stvari. Operirala je nos, stavila filere u usta, povećala je grudi, a u čelo 'baby botox'. 

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna

 

Ključne riječi

Komentara 20

TR
Tripoli
09:56 12.11.2022.

Ko ju nije videl u živo mozda bi još i povjeroval....iako mi je žal kaj pesu kaj sam ju videl....ponekad se noću budim radi toga

BR
brzizestok
09:22 12.11.2022.

Forsiranje nebitne obitelji, eleni njene mamice neradnice

DU
Deleted user
09:31 12.11.2022.

Sa 31 godinom života morala je stavljati navlake, mostove i implantate na zube?! Zubi se inače peru, zato je izumljena pasta za zube, upravo zato da ne bi mladi ljudi ostali bez zubi.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije