uzrujana je

Ella Dvornik ispričala što joj se dogodilo: 'Tko će mi vratiti mojih 45 minuta?'

Foto: Instagram screenshot
1/14
30.04.2022.
u 19:45

– Kad zaboraviš gdje si parkirala auto i tražiš ga po svim razinama, i na kraju ga nađeš na skroz donjoj. Tko će mi vratiti mojih 45 minuta – napisala je te tako istaknula koliko ju je to uzrujalo.

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojem je Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj je koristila filter koji pokazuje da je uplakana. Vidi se da je fotografija snimljena u automobilu, a pored nje je influencerica opisala što joj se dogodilo.

– Kad zaboraviš gdje si parkirala auto i tražiš ga po svim razinama, i na kraju ga nađeš na skroz donjoj na kraju. Tko će mi vratiti mojih 45 minuta – napisala je te tako istaknula koliko ju je to uzrujalo. 

Foto: Instagram screenshot
Inače, Dvornik sa svojim pratiteljima dijeli dobre, loše, ali i neke neugodne stvari. Tako je nedavno podijelila fotografiju kojom ih je oduševila. Influencerica je pokazala kako je promijenila imidž, odnosno da više ne nosi plave ekstenzije, nego baby pink lokne.

- Uvijek između stavljanja ekstenzija dobijem neke fiks ideje. Rekla sam curama da me iznenade i fakat su me iznenadile. Što mislite, mogu li ja isfurati ovu frizuru ili ne - napisala je Ella pokraj fotografije. S druge strane pratiteljima je otkrila i da je bila zaražena s Rota virusom te fotografiju svog trbuha.

- Znači toliko mi je muka da jedva s boka na bok mogu - požalila se Dvornik tada na svom InstaStoryju i pokazala lijekove koje sve uzima da joj olakšaju tegobe s kojima se nosi.

- Lumi je prva dobila i 4 dana je povraćala. Skoro smo na Hitnu išli. I idući dan odjednom super. I sad je super već 7 dana. Balie je samo bolio trbuh, ništa strašno, a Charlesa i mene malo po malo lovi od prošlog tjedna. I sad je ja mislim na vrhuncu. Charles je samo jedan dan bio u komi, a ja već treći dan. Nadam se da će prestati sutra – opisala je tada svojim pratiteljima. Dodajmo da Ellu na ovoj društvenoj mreži prati više od 540.000 ljudi.

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina!'

 

 

Ključne riječi

Komentara 19

MO
modovisisajteMaraschino
21:36 30.04.2022.

čega se pametan srami, Ella iznosi u medije

Avatar Castro
Castro
21:19 30.04.2022.

Curo draga, kako ti više ne dosadi da te toliko ismijavaju ..!! Jadno.

TR
tratincica68
21:22 30.04.2022.

Brate nasta lici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije