"Lijepa naša"

Ella Dvornik: Ljubav između Hrvatice i Srbina uvijek je bila tabu tema na ovim prostorima

Foto: Promo
1/63
12.09.2024.
u 12:36

Ella je odlučila obraditi ovu temu kroz zanimljivu glazbenu suradnju. Danima je objavljivala zagonetne fotografije na kojima su siluete muškarca i žene koja podsjeća na Ellu. Sada je jasno, sve je to bilo dio najave nove pjesme

Ella Dvornik, poznata po svojoj kreativnosti i otvorenosti, predstavlja najnoviju pjesmu Alterella Feat. Mejsi "Lijepu našu", koja istražuje kontroverznu, ali uvijek prisutnu temu 'zabranjene' ljubavi između Hrvata i Srba. Inspirirana pričama koje je često slušala tijekom svojih posjeta Beogradu, Ella je odlučila obraditi ovu temu kroz zanimljivu glazbenu suradnju. Danima je objavljivala zagonetne fotografije na kojima su siluete muškarca i žene koja podsjeća na Ellu. Sada je jasno, sve je to bilo dio najave nove pjesme.

"Pjesma govori o toj nekoj zabranjenoj ljubavi između Hrvata i Srba, o privlačnosti koja postoji između naših naroda. Često sam čula u Beogradu kako im se sviđa naš način govora, a nama njihov. Ta tema, gdje je Hrvatica sa Srbinom, uvijek je bila pomalo tabu na ovim prostorima," kaže Ella koja je na ovoj pjesmi odlučila surađivati s talentiranim srpskim reperom Mejsijem Gambinom, pravog imena Marko Nikolić, koji dolazi iz Niša. "Mejsi je na sceni već 10 godina, a nedavno je izbacio album 'Ekstravaganza' koji je vrlo specifičnog stila. Ono što me privuklo da snimam s njim je njegov lirski pristup i originalnost, bez upotrebe jeftinih fora ili mainstream zvuka," objašnjava Ella.

 

1/63

 

Oboje dijele strast prema glazbi, ali im ona nije primarni izvor zarade, što im omogućuje da stvaraju bez pritiska komercijalnog uspjeha. "Iako pjesma ima seksualnih konotacija, bilo mi je bitno da ne zvuči jeftino. Spot, koji je sniman u Splitu i Nišu, također odražava tu ozbiljniju vizualnu estetiku," dodaje Ella.

VEZANI ČLANCI

 

Inače, nedavno je na Instagramu otkrila da je ponovno promijenila frizuru. Naime, Ella je donedavno imala platinasto plavu kosu, a sada su njene vlasi obojene narančastom bojom, te joj je frizura puno kraća. - Nekad se zena probudi i odluci pofarbat u crveno, e onda znate koliko je sati. Pogotovo jer sam uz to odlučila i skratiti kosu skroz! Jel' itko od vas tako, samo odjednom, dobio neku impulzivnu ideju i proveo ju? - pitala je pratitelje, a u komentarima joj se javila Alka Vuica koja se našalila da su njene impulzivne ideje obično bile loše. Nakon toga, Ella je objavila još jedan video s novom frizurom, a u komentarima joj se javio i jedan pratitelj koji nije bio oduševljen njenim izgledom.

- Počinješ izgledati kao Srpkinja... - napisao je pratitelj. U komentarima mu se između ostalih javila i pjevačica Zsa Zsa, koja je stala u Elinu obranu.  - Ella je normalnija nego pola ovih koji se prave normalni. A Srpkinje su btw prezgodne, Ella ja bi to kao kompliment uzela - napisala je.

VIDEO: Herojski čin slavnog glazbenika

 

 

Komentara 2

AN
analitičarka
13:49 12.09.2024.

Ma kog briga? Idi i obrađuj temu. Oralno i na sve druge načine. Za drugo i nisi

OZ
ozbiljan22
13:56 12.09.2024.

Uvijek su dobro iskoristili hrvatice. Ali neka njih i vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije