NIJE JOJ LAKO

Ella Dvornik otkrila kako se nosi s drugom trudnoćom: 'Ako eksplodiram...'

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/3
27.12.2019.
u 17:38

- Lijevo – ja 2017. godine, 5 dana prije porođaja. Desno – ja danas, 3 mjeseca prije porođaja. Ne mogu vam riječima opisati kako je biti velik kao da si 9 mjeseci trudan u 6. mjesecu trudnoće - napisala je Ella

Blogerica Ella Dvornik na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije iz privatnog života, a pratiteljima na Instagramu pokazala je kako se nosi s drugom trudnoćom.

- Lijevo – ja 2017. godine, 5 dana prije porođaja. Desno – ja danas, 3 mjeseca prije porođaja. Ne mogu vam riječima opisati kako je biti velik kao da si 9 mjeseci trudan u 6. mjesecu trudnoće. Jedino se veselim ovoj mrtvoj sezoni nakon nove godine jer će se sve primiriti, jer zaista ne znam kako bih preživjela - napisala je blogerica koja od početka prosinca na svom YouTube kanalu snima videa u kojima opisuje sve što joj se događa. 

 – U glavi imam tonu ideja i želja i volje za avanturom, ali tijelo mi jednostavno ne dopušta da ih provedem u realnost. Ako slučajno eksplodiram uskoro, evo da vas pozdravim, da ne ispadne da sam nepristojna  - napisala je Ella pokraj usporednih fotografija dviju trudnoća.. 

Ključne riječi

Komentara 7

NA
Naj
18:06 27.12.2019.

Nemojte nas više zamarat glupostima koje ne "čitamo čim vidimo ime ove osobe.

AV
avalon22
18:11 27.12.2019.

Opet plaćeni oglas

MA
marli
18:26 27.12.2019.

Plaćeni oglas za "influence". Zanima me više jel žirafa u Africi dobila hemeroide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije