provod u wellnessu

Ella Dvornik Valentinovo će s dečkom provesti u ljubavnoj sobi

ella (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/5
10.02.2011.
u 17:42

Par će uživati u kupki od pjenušca, sauni, 14 različitih masaža i prostranom krevetu. Bit će to savršena uvertira u proslavu njihove prve godišnjice veze koja je 7. ožujka

Ella Dvornik, kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika, ovome se Valentinovu posebno veseli jer će ga provesti sa svojim dečkom Josipom Marićem u - ljubavnoj sobi! Wellness centar jednoga zagrebačkog hotela za Dan zaljubljenih uredio je jednu sobu u kojoj će Ella i Josip potpuno sami provesti cijeli dan, pišu 24 sata.

Par će uživati u kupki od pjenušca, sauni, 14 različitih masaža i prostranom krevetu. Bit će to savršena uvertira u proslavu njihove prve godišnjice veze koja je 7. ožujka.

– Prije godinu dana Josip i ja počeli smo se intenzivnije družiti i na tim se kavama rodila ljubav. Josip je prekrasan dečko koji uz brojne vještine i odlično kuha. Specijalitet mu je junetina u senfu s povrćem te pohani kruh – kaže Ella. Josipa poznaje šest godina, no zaljubila se u njega tek nakon prekida s bivšim dečkom, dodala je.

Njihovu skladnu vezu, otkriva, tek povremeno naruše prepirke koje većinom počinje Ella kad svog dečka krivo shvati ili ne čeka da završi rečenicu pa donese krivi zaključak.

– Najgore je što sam u tim trenucima tvrdoglava i ne priznajem svoju pogrešku nego i dalje tvrdim da sam u pravu – kroza smijeh kaže Ella.

Izvorni tekst pročitajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 6

BI
Bisera
17:58 10.02.2011.

sirotinja

KO
Kemijska olovka
18:10 10.02.2011.

haha ne znam tko je ruzniji.

JS
ja sam gladan
19:25 10.02.2011.

Jest će junetinu u sosu i pomfezne, a nisu nam rekli marku i boju kurtona,ako će ih koristiti. Pa dajte novinari, koga je briga za ove bezveznjake, kad i kako će se trošiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije