'ne podržavaju talent'

Ellu Dvornik naljutili mentori 'X Factora'. Ovako je komentirala 'nepravednu odluku'

ella dvornik
Foto: Instagram
1/5
10.05.2015.
u 09:11

Ella Dvornik oglasila se putem Facebooka i ispaloj natjecateljici Danijeli Večerinović poručila da dođe u London

Prošle nedjelje "X Factora Adria" napustila je Velikogoričanka Danijela Večerinović što je razočaralo mnoge gledatelje. Mentore, a posebno Massima mnogi su okrivili da su donijeli ''nepravednu odluku'' o izbacivanju Velikogoričanke.

Slučaj je ''najljutio'' i Ellu Dvornik koja se oglasila putem Facebooka i Danijeli poručila kako se u ''Hrvatskoj ne podržava talent''.

- Samo ću ovo reći dotičnoj.... Audicija za britanski 'X Factor' je u šestom mjesecu u Londonu i imaš besplatan smještaj kod mene, jer nažalost u Lijepoj Našoj se ovakav talent ne podržava.... p.s ti bi trebala biti u žiriju, ja se na tvom mjestu ne bih vratila u show nego otišla u London... - napisala je Ella što je oduševilo Danijelu pa je odmah odgovorila: Draga Ella! Napravila si plimni val podrške jer mi se tvojom objavom inbox toliko "crveni" da ne stignem sve pročitati. Hvala ti od srca na komentarima. A London? Stižem i bez "X Factora''.

Ella joj je napisala da će rado s njom čekati u redu i da hrvatski "X Factor" ne zna što je dobro, jer su svi u njemu loši.

>>Nina Badrić specijalni gost Massima u prvoj epizode nove faze natjecanja X factora

>>Joksimović šokirao gledatelje X factora! Je li pretjerao?

 

 

Samo cu ovo reci doticnoj.... audicija za Britanski x-factor je u sestom mjesecu u Londonu i imas besplatan smjestaj kod...

Posted by Ella Dvornik on 9. svibnja 2015

Komentara 18

Avatar Honduras
Honduras
10:25 10.05.2015.

e baš se prava javila ocijenjivati nečije talente...

QW
qwas33333
11:33 10.05.2015.

stari i djed su joj bili majstori svog posla, al ova mala ne vrijedi ni pišljiva boba. maktite te čvalje s ovog portala ili riskirate da moje veličastvo više ne dolazi.

MI
Misericordia
11:46 10.05.2015.

Nadam se da će ''dotična'' prihvatiti Ellin poziv i da će se usuditi doći na audiciju u London, gdje će joj žiri reći da takvih poput nje ima u svakom drugom noćnom klubu u Londonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije