Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Elton John i njegov suprug David idu na kraljevsko vjenčanje

elton
Pixsell
02.03.2011.
u 14:29

Pjevač je za kanadsku televiziju potvrdio da su on i David Furnish dobili pozivnicu za vjenčanje Kate Middleton i princa Williama i da je uvjeren da će princ biti odličan kralj, piše People

Pjevač Elton John i njegov suprug David Furnish ipak su na popisu gostiju kraljevskog vjenčanja Kate Middleton i princa Williama, prenosi People.

Još nedavno pjevač je tvrdio da neće 29. travnja nazočiti ceremoniji, ali sada je otkrio istinu.

- David i ja dobili smo pozivnicu. Prije sam pokušao biti diskretan, ali ne ide. Kate je divna djevojka, ona i William dugo su u vezi i mislim da se zasad odlično nose s pritiskom zadatka koji se pred njih postavlja - kazao je Elton, dobar prijatelj pokojne princeze Diane, za kanadsku televiziju CTV.

Pjevač je rekao i da misli da je William odlično pripremljen za svoje buduće dužnosti i dodao:
- Nadam se da će postati kraljem dok je još mlad. Mislim da trebamo mlade ljude poput njega da vode zemlju. William će biti izvrstan kralj, ne kažem da princ Charles to ne bi također dobro radio, ali ipak...
A kada su ga pitali što misli o Williamovoj gesti kojom je Kate kao zaručnički prsten dao safirni prsten svoje pokojne majke, pjevača je procijedio:
- To me se stvarno ne tiče, ali mislim da je to malo čudno.

Izvorni tekst pročitati ovdje.



Ključne riječi

Komentara 1

CH
chainsaw.
15:19 02.03.2011.

koje je ovo stoljece? 12-to? svijet je toliko otkacio da ce ovo biti vjerojatno najgledaniji satelitski vic godine. da li ste znali da povodom tog cirkusa engleska ubacuje drzavni praznik kao poslasticu? osim toga, nije kraljevsko vjencanje – momak jee jos uvijek princ, a dok se baka ne makne, pa onda tata ispuca svoj termin, pitaj boga koliko ce william cekati na svoj red. a elton? niti jedna sarena parada na svijetu ne prolazi mimo njega, a kamo li ova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije