Veliki dan

Emotivna Franka Batelić: Tvoj je osmijeh naš svjetionik, naš mir

Zagreb: Franka Batelić sa suprugom Vedranom Ćorlukom i sinom prošetala gradom
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/13
04.11.2023.
u 16:45

Pjevačica je čestitala prvi rođendan svojoj kćeri Greti, a čestitke su malenoj uputile i poznate Hrvatice Viktorija Rađa, Maja Šuput, Izabel Kovačić, Marijana Batinić, Lucija Lugomer i brojni drugi pratitelji

Emotivnom čestitkom na Instagramu povodom prvog rođendana svoje kćeri Grete, pjevačica Franka Batelić raznježila je svoje pratitelje. Uz čestitku je podijelila i nekoliko fotografija Grete i napisala je: - Greta.. ti biseru moj, svjetlosti moja - sretan 1. rođendan prekrasna i mila djevojčice. Tvoj je osmijeh naš svjetionik, naš mir. Hvala ti živote na najljepšem, najkrhkijem mogućem daru - da gledam i osjećam kako iz dana u dan tvoje maleno nježno tijelo raste u mom zagrljaju. Tu smo da te volimo, čuvamo, branimo -mama, tata i Viktor - uvijek.

U komentarima malenoj su rođendan čestitale i Viktorija Rađa, Maja Šuput, Izabel Kovačić, Marijana Batinić, Lucija Lugomer i brojni drugi pratitelji. Franka se u travnju ove godine, šest mjeseci nakon rođenja kćeri vratila se na svoju poziciju u žiriju "Plesa sa zvijezdama", a pjevačica je bila aktivna i radila je tijekom cijele trudnoće te je tada izdala i pjesmu "Priča o nama" te je radila i na svojoj prvoj kozmetičkoj liniji. Franka je tada  ispričala kakvi su karakterno njezin sin i kći.

 

 

- Viktor je povukao karakter na mene, radoznao je, ne prođu dvije sekunde da ne priča. Greta ima Vedranov karakter, on je bio mirnija beba - ispričala je tada za Gloriju.  Franka je s bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom u braku su od 2018. godine. Upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dežurni dušobrižnici tada su bili uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

Zagreb: Franka Batelić sa suprugom Vedranom Ćorlukom i sinom prošetala gradom
1/13

Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled  zapela za oko. I u Frankinom životu u to vrijeme događale su se velike promjene.

Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života. Vjenčali su se 2018. godine i početkom 2020. godine dobili su sina Viktora, a prošle godine rodila se malena Greta. 

VIDEO Mia Dimšić otkrila svoj talent: 'Možda to znači da nešto nije uredu sa mnom, ali nosim se s tim'

 

Komentara 1

Avatar Hazl113
Hazl113
17:53 04.11.2023.

I ta se dotepla u ZG sa Čorlukom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije