sretna vijest

Veselje u obitelji Nives Celzijus! Postala je teta, a poznat je i spol bebe

Foto: Instagram
1/14
04.11.2023.
u 12:00

Ispod fotografije pratitelji su ostavljali čestitke, a javila joj se i Ecija Belošević koja je napisala ''sretno curke''. Čestitala joj je i Snježana Schillinger.

Matea Zeljković, sestra influencerice, glumice i pjevačice Nives Celzijus je rodila svoje prvo dijete. Mate je na svom Instagram profilu otkrila da je rodila djevojčicu. Ispod fotografije pratitelji su ostavljali čestitke, a javila joj se i Ecija Belošević koja je napisala ''sretno curke''. Čestitala joj je i Snježana Schillinger.  - Završena sezona trbuha za 2023., počela ona doživotna i najljepša, a to je biti tvoja mama - napisala je Matea. Nedavno je Nives objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa svojom prekrasnom sestrom Mateom Zeljković i 16-godišnjom kćeri Taishom Drpić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mea (@__mmea__)

 

Nives i kćer pozirale su zajedno u crnoj odjevnoj kombinaciji, dok je Matea zablistala u bijeloj. Inače, Matea je trudna, a sretnu vijest njezina sestra otkrila je u srpnju. "Volim vas", "Predivne", "Woow", pisali su pratitelji u komentarima. 
Nives uz Taishu ima i dvije godine starijeg sina Leonea, kojeg je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem. Za neobično ime svojoj kćeri odlučila se, kako je tada otkrila, i mnogo prije trudnoće.

VEZANI ČLANCI:

Tijekom druženja sa svjetski poznatim Jamiroquaijem, glazbenik ju je neprestano zvao tim imenom, tvrdeći da joj ono mnogo bolje pristaje - tada je Nives odlučila da će ako i kada dobije kćer to biti njeno ime.

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

Inače, Nives povremeno objavi neku fotografiju ili šalu sa sestrom. Nedavno je tako objavila video na kojem se nalazi u prtljažniku automobila te objasnila pozadinu tog događaja. - Pitala me trebam li prijevoz, ja kao ''hajde dobro kad se već nudiš''. I ovo je prijevoz - kazala je Nives, a potom je ''uskočila'' u prtljažnik automobila. Kada su stigle na lokaciju zahvalila se sestri na prijevozu i komentirala kako je ovo ''najglamurozniji'' izlazak iz automobila. 

VIDEO Janica Kostelić u  šetnji s djecom na Jarunu

Komentara 1

IV
Ivo123
15:34 04.11.2023.

Dobra tetka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije