ŽIVOT NA VAGI

Esmir je zaplakao jer mu nitko nije došao u posjet: 'Čovjek sam, nisam kamen'

Foto: RTL
1/13
25.10.2024.
u 10:50

Gledam ljude, grle su, sretni su, nemam pojma... Malo mi se zaplače kada vidiš sve to. Čovjek sam, nisam kamen", rekao je Esmir kada ga je trenerica upitala kako je. "Nitko nije mogao doći", dodala je. "Znam koliko sam jak, ali u ovome nisam", rekao je Esmir i dodao: "Nema veze, sve je to dobro".

U jučerašnjoj epizodi RTL-ovog showa "Život na vagi" kandidati su nakon osam tjedana izolacije napokon ugledali svoje bližnje. U izazovu su zajedničkm snagama trebali povući splav na kojoj su se nalazile njihove obitelji i prijatelji, a mnogi od njih nisu mogli smiriti emocije kada su ugledali svoje. Kada su kandidati obavili izazov imali su pola sata za druženje, a jedina osoba koja tih pola sata nije provela sretna jest Esmir. Naime, Esmiru nitko od članova obitelji i prijatelja nije mogao doći u posjet, a te vijesti shvatio je tek nakon što je s drugim kandidatima obavio izazov. Trenerica Mirna došla je do njega te s njim porazgovarala. 

"Gledam ljude, grle su, sretni su, nemam pojma... Malo mi se zaplače kada vidiš sve to. Čovjek sam, nisam kamen", rekao je Esmir kada ga je trenerica upitala kako je. "Nitko nije mogao doći", dodala je. "Znam koliko sam jak, ali u ovome nisam", rekao je Esmir i dodao: "Nema veze, sve je to dobro". 

Trenerica Mirna ga je pokušala utješiti. "Ima svu našu ljubav i podršku i uvijek smo tu za njega. Što god da treba", zaključila je trenerica koja je kasnije našla način i da se Esmir malo čuje s kćeri. Poslije treninga Esmir je putem videopoziva razgovarao s kćeri, koja je bila jako iznenađena kad je vidjela koliko joj je tata smršavio. 

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi'

1/14

Podsjetimo, emocije su u jučerašnjoj epizodi bile na sve strane. Alini je stigao suprug koji je, čim ju je ugledao, prvi put podignuo u naručje, što je želio napraviti još otkako su se vjenčali. Govorio joj je koliko je ponosan na nju i koliko mu nedostaje, a ona mu je kroz suze, zagrljaje i poljupce pričala isto. Nikolina od sreće nije mogla stajati kad je ugledala svog sina Karla, a i ostali natjecatelje su preplavile emocije. „Plačem od sreće, grlim djecu, ovo je kao nekakav san“, rekla je Davorka, a i ostali natjecatelji su se osjećali tako.

„Srce mi je veliko ko kuća“, pričao je Ivica koji je priznao ženi da je želio odustati, a ona ga je hrabrila govoreći da to ne smije napraviti jer je već na pola puta. „Od danas ću raditi kao bager, sve ću gurati pred sobom“, obećao je najteži kandidat sezone dok su i ostali naglašavali svojima kako neće odustati te da će dati sve od sebe da idu do kraja jer su joj sada dobili potrebnu snagu. 
Antonija je pričala obitelji kako voli trenirati i s Mirnom i Edom, da joj ne fali čokolada i da više ne kašlje! „Samo ti nama dođi što kasnije kući“, rekla joj je sestra, a Antonija se rasplakala od toliko lijepih riječi i naglasila koliko su joj velika motivacija za dalje i da su došli u pravi trenutak. „Naplakala sam se, nasmijala, napunila dušu i sad mogu dalje“, rekla je. 

VIDEO Novi detalji svađe Sergeja Trifunovića i njegove supruge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije