Seksi glumica

Eva Green odbila je predsjednika Sarkozya, ali ne i Jamesa Bonda

eva green
Foto: Promo
1/3
22.03.2014.
u 19:00

Kada je Nicolas Sarkozy lijepoj Francuskinji ponudio da sudjeluje u njegovoj kampanji, ona mu je zahvalila i rekla da ne želi takav publicitet

Ljepoticu duboko plavih očiju, svijetle puti i tamne kose Evu Green gledamo u kinima u filmu “300: Uspon carstva”, no kao i sve njezine kolegice koje su se jednom pojavile u filmu o Jamesu Bondu, vječno nosi nadimak Bondove djevojke. S Danielom Craigom zaigrala je u “Casinu Royale” u ulozi Vesper Lynd.

– Kada su me pozvali na audiciju, zakolutala sam očima i pomislila “Ma, kakva Bondova djevojka”. Ali scenarij mi se svidio i pristala sam na ulogu – rekla je Eva. Za Craiga ima samo riječi hvale.

– On je pravi muškarac, jako je zgodan. A lijepo je s njim i raditi – priznala je Eva. Iako je rođena u Parizu, pohađala je englesku školu. Njezina je majka bivša francuska glumica Marlène Jobert, a otac je stomatolog Walter Green, koji se iz Švedske doselio u Francusku. Eva ima sestru blizanku, uživa u umjetnosti, ali politiku izbjegava. Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy htio ju je angažirati u svojoj kampanji, ali mu je ona zahvalila i rekla da joj takav publicitet ne treba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije