Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briše uspomene

Eva Longoria nije željela podsjetnik na bivše dečke

Eva Longoria
Foto: Gtres/PIXSELL
1/3
30.10.2016.
u 13:09

Zvijezda serije "Kućanice" uklonila je sve tetovaže koje je posvetila bivšim dečkima i bivšem suprugu Tonyju Parkeru

Glumica Eva Longoria uklonila je s tijela sve tetovaže koje je posvetila bivšim dečkima, ali i bivšemu suprugu Tonyju Parkeru. – Ono što mi se činilo pametnim kad sam imala 20 godina, danas mi se više ne čini – izjavila je zvijezda serije “Kućanice” koja je snimila postupak uklanjanja tetovaža te o tome objavila video.

– Ovo je pouka svima. Tetoviranje ponekad boli, ali uklanjanje tetovaže boli deset puta više – rekla je glumica koja je uklonila i tetovažu posvećenu bivšem suprugu. U srpnju udala se za meksičkog medijskog mogula Joséa Bastóna s kojim priželjkuje dijete, ali izjavila je kako je svjesna da je sve u Božjim rukama. Nedavno je objavljeno i da će naslijediti Toma Sellecka u seriji „Magnum“. Eva će utjeloviti Magnumovu kćer, bivšu članicu tajne službe američkih marinaca. 

>>Eva Longoria udala se u vjenčanici V. Beckham

 

Ready for the debate tonight!! The big decision tonight... glass or bottle? 🤔 #ImWithHer

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

Great to see you too!! #Repost @cristiano with @repostapp ・・・ Nice to see you again 🔝✌️👌👍 @evalongoria

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije