Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda savršeno

Evo što jede fatalna glumica (61): Otkrila tajnu vitke figure i unos kalorija

Foto: Profimedia
1/29
20.04.2024.
u 21:00

Američka glumica Demi Moore otkrila je tajnu svog senzacionalnog izgleda, koliko kalorija unosi, što jede i koliko puta tjedno vježba...

Američka glumica Demi Moore nedavno je bila prisutna na izložbi slavnog talijanskog brenda "Dolce & Gabbana" u Milanu, a 61-godišnja crnka nosila je prozirnu svjetlucavu haljinu koja je otkrila njezinu vitku i senzacionalnu figuru. Moore je došla i na zabavu organiziranu povodom izložbe te je privukla mnoge poglede. Naime, ispod haljine su se jasno vidjeli crni grudnjak i gaćice, ali i figura kojoj definitivno mogu pozavidjeti mnoge žene. - Izgleda nestvarno - komentirali su njezini brojni obožavatelji. 

Svi se pitaju jedno - kako Demi Moore postiže ovako dobru liniju u svom sedmom desetljeću... - Kad sam bila mlađa znala sam držati strogu dijetu i unositi jako malo kalorija, a onda sam saznala da to ne daje najbolje rezultate, a osim toga nije nimalo zdravo - kazala je tada Demi Moore. - Prihvaćanje vlastitog tijela ključ je sreće i dobrog osjećaja. Kad shvatiš da je tijelo koje imaš najljepše i da se u njemu moraš osjećati lijepo, tu se sve mijenja. - iskreno je priznala slavna glumica. 

- Također, ključ dobre forme je umjerenost. Umjereno jedem i umjereno vježbam, jer sam shvatila da krajnosti ne vode nužno do uspjeha. Iscrpila sam se vježbanjem u teretani i još nisam bila zadovoljna svojim izgledom, danas samo manje vježbam, ali nikad nisam bila sretnija - kazala je Demi Moore. Kako je naglasila, njena prehrana je uravnotežena i umjerena. Uglavnom se trudi hraniti zdravo, ali jednom tjedno dopusti si pojesti slastice i 'zabranjene' kalorije. Šest dana u tjednu jede niskokaloričnu hranu, no nedjelja je dan za opuštanje. Najveći dio njezina jelovnika čine proteini koji su važni za izgradnju mišića i općenito za dobro zdravlje. 

 

FOTO Kate Middleton optužili da je prekršila kraljevsku tradiciju! Odvažila se na neobičan korak

1/28

 

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Doručkuje uglavnom kajganu, za ručak jede malo mesa ili ribu te dosta salate, a dok za večeru jede integralni dvopek i kiselo mlijeko. Između obroka jede dva međuobroka koja se sastoje od sezonskog veća ili šake orašastih plodova. Tjelesna aktivnost je važna, ali i tu treba biti umjeren i pronaći nešto u čemu čovjek uživa. Demi Moore otkrila je kako najviše uživa u satovima joge i trčanju, a te tjelesne aktivnosti prakticira tri puta tjedno

 

Osim toga, Demi Moore je poznata i kao velika zaljubljenicu u estetsku kirurgiju pa mnogi smatraju kako joj i to doprinosi mladenačkom izgledu...

 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar spica1
spica1
23:06 20.04.2024.

adrenocrom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije