GEORGINA RODRIGUEZ

Evo zbog koje bolesti je partnerica Cristiana Ronalda završila u bolnici! 'I dalje se oporavljam'

Foto: Instagram
1/24
25.10.2024.
u 13:30

Georgina je na društvenim mrežama otkrila kako je puštena iz bolnice, a zbog čega je ondje bila - doznajte u nastavku

Partnerica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, 30-godišnja manekenka Georgina Rodriguez neko vrijeme se nije oglašavala na društvenim mrežama, a ni u javnosti se nije pojavljivala, pišu strani mediji. Sada se javila na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru te otkrila kako je četiri dana provela u bolnici u Saudijskoj Arabiji, a gdje njezin emotivni partner i otac njezine djece Ronaldo igra. - Konačno sam došla kući. Sada sam bolje, ali se i dalje oporavljam kod kuće s obitelji - napisala je i otkrila kako je imala upalu pluća. Zahvalila se svom medicinskom osoblju koje se pobrinulo za njezino zdravlje dok je bila u bolnici. 

Liječnici su joj dali zeleno svjetlo da oporavak nastavi kod kuće, a za sada Georgina odmara i uživa uz njihovo petero djece - Cristiana Ronalda Jr., Evu, Mattea, Alanu i Bellu Esmeraldu, a najveća podrška joj je naravno partner Ronaldo. Podsjetimo, zgodna Georgina poznata je po tome da voli pokazivati svoje tijelo, a za potrebe kampanje brenda Guess potpuno se skinula i pozirala poznatoj fotografkinji Nimi Benati. Posebnu pažnju privukla je fotografija na kojoj naga Georgina strateška područja prekriva torbicama spomenutog brenda. Povodom ovog angažmana Rodriguez je rekla sljedeće: - Bila sam oduševljena kada me Guess pozvao da budem lice blagdanske kampanje. Rad s Nimom bio je nevjerojatan, a blagdanska kolekcija je apsolutno zadivljujuća. Ručno rađeni dizajnerski komadi učinili su da se osjećam glamurozno i ​​ugodno u vlastitoj koži - izjavila je manekenka čiju fotografiju u sklopu najnovije Guessove kampanje možete pogledati ispod.

VEZANI ČLANCI:

Osim toga, Georgina nerijetko u oskudnim modnim kombinacijama ističe svoju besprijekornu liniju. Tako se na nedavnom Venecijanskom filmskom festivalu pojavila u pripijenoj crnoj odjevnoj kombinaciji koja se sastoji od kratkih rukava, vrućih hlačica, cipela na petu i dugih mrežastih čarapa. Ovo izdanje 30-godišnjakinje izazvalo je podijeljene reakcije. Naime, nakon što je podijelila fotografije na svom Instagram profilu, pratitelji su je zasuli kritikama kako je mogla obući nešto primjerenije.

Inače, Georgina i Cristiano jedan su od najpoznatijih parova na svijetu. Zajedno imaju više od 700 milijuna pratitelja na Instagramu, gdje redovito dijele sretne fotografije. Argentinska manekenka rodila je Ronaldu četvrto dijete, Alanu Martinu (6), a kasnije je nosila i blizance - nažalost, dječak je preminuo, a Georgina je rodila djevojčicu Bellu (1). Ronaldo otprije ima troje djece, Cristiana Juniora (11) i prve blizance, Evu i Matea (6).

FOTO Severina prošetala gradom u kombinaciji koja košta sedam tisuća eura

1/22

Prema najnovijim informacijama, Ronaldo bi mogao imati velike troškove u slučaju prekida veze s Georginom. Naime, prema portugalskom časopisu "TV GUIA", postoji ugovor koji regulira njihovu vezu. Prema tom ugovoru, u slučaju prekida, Rodriguez bi trebala imati financijsku sigurnost.

VIDEO Novi detalji svađe Sergeja Trifunovića i njegove supruge: Oko ovog su se posvađali i intervenirala je i policija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije