POPULARNI SHOW

Farmeri u 'Ljubav na selu' traže ljubav ali i dobro zarađuju, iznenadit će vas cifra koju su dobili

Foto: RTL
1/9
28.05.2021.
u 16:05

Veliki motiv za sudjelovanje u showu je i honorar, a kako doznaje Slobodna Dalmacija, on se kreće između 40 i 50 tisuća kuna. Zanimljivo je da honorar ide isključivo farmerima i farmericama, dok su oni koji se bore za njihovo srce u showu dobrovoljno.

Do kraja 13. sezone RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" preostale su još dvije epizode, a doživljaji farmera i njihovih djevojaka i ove su godine rušili rekorde gledanosti. Nova voditeljica je Anita Martinović, koja je zamijenila Marijanu Batinić, a ove godine u emisiji sudjeluje pet farmera i jedna farmerica.

To su Rasema, Dragan, Marijan, Neven, Zoran i Jurica čije je scene RTL naknadno odlučio izbaciti u montaži jer se nakon emitiranja prve epizode u kadru vidjelo da na ruci ima tetovažu nacističkog sadržaja.  Veliki motiv za sudjelovanje u showu je i honorar, a kako doznaje Slobodna Dalmacija, on se kreće između 40 i 50 tisuća kuna. Zanimljivo je da honorar ide isključivo farmerima i farmericama, dok su oni koji se bore za njihovo srce u showu dobrovoljno.

- Honorari sudionika svih RTL-ovih formata, baš kao i ostale stavke ugovora kojeg sudionici potpisuju s RTL Hrvatska su poslovna tajna i dio poslovnog odnosa te ih kao takve ne komentiramo, poručuili su Slobodnoj s RTL-a.

Inače, u posljednjoj epizodi ovogodišnje sezone upoznat ćemo im nove farmere, koje ćemo gledati najesen, u 14. sezoni showa "Ljubav je na selu". 

VIDEO: Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za životno djelo neću zaboraviti 

Ključne riječi

Komentara 6

IG
igor24sabo
07:41 29.05.2021.

Sve smo mi to lijepo platili.

AN
ANNY
19:43 28.05.2021.

Sada si Marjan bar može srediti zube.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
17:01 28.05.2021.

A ja se poveselila da je priči kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije