Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finalistica Zvjezdica

Meri Andraković: Slava me ne zanima, ja samo želim pjevati

27.10.2015., Belisce - Meri Andrakovic, finalistica djecjeg glazbenog talent showa Zvjezdice.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
29.10.2015.
u 14:15

Nakon Zvjezdica podijelila je nekoliko autograma, i dobila puno pratitelja na Facebooku. No, ona želi samo pjevati, i uživa u tome

Glazbeni show Zvjezdice stigao je do finala u kojem nas ove subote očekuje 12 najboljih mladih pjevača, koji su prošli predselekciju.

Jedna je od favoritkinja za pobjedu i mlada Belišćanka Meri Andraković, koja je u sva tri dosadašnja nastupa oduševila žiri, ali i publiku pred malim ekranima. Meri ima 15 godina, učenica je prvog razreda srednje škole u Valpovu, a kako nam je kazala, pjeva praktički od rođenja.

– Pjevanje je dar s kojim se čovjek rodi, a ja pjevam otkad znam za sebe. Nastupala sam na lokalnim natjecanjima u Osijeku i Belišću, gdje sam osvojila nekoliko nagrada, a pjevam i u crkvenom zboru Mir, koji je puno nastupao po zemlji i inozemstvu – kazala nam je Meri, koja se lani prijavila i na X Factor Adria. – Iako sam prošla, rekli su mi da je bilo previše natjecatelja te da sam ja premlada. To me malo potreslo, toliko da sam razmišljala hoću li se dalje baviti pjevanjem. Tada sam vidjela reklamu za Zvjezdice na RTL-u, i nisam dvojila s prijavom. Mislim da sam dobro napravila jer je to za mene bilo predivno iskustvo – kazala nam je Meri.

Zanimljivo je da je u prvoj emisiji pjevala pjesmu "Samo simpatija", svoje imenjakinje Meri Cetinić, te odmah oduševila žiri. – Volim tu pjesmu, a odabrala sam je zato što sam željela odmah pokazati što mogu otpjevati. Druge dvije pjesme birala sam po tome da se vidi kako mogu pjevati i druge glazbene stilove – kazala nam je Meri, kojoj su najveća podrška u dosadašnjoj karijeri, ali i nastupu na Zvjezdicama bili mama Tatjana i tata Damir.

Pojavljivanje u Zvjezdicama donijelo joj je i popularnost, pa je u školi već podijelila nekoliko autograma, a na Facebooku je prati više od 2000 ljudi. No, kaže kako je to nije promijenilo, nego je ostala ona ista Meri, koja mašta kako će jednog dana biti profesionalna pjevačica.

Foto: Davor Javorovic, Petar Glebov, Dusko Jaramaz/PIXSELL

>>‘U ovom showu djeci se ne moraju pokrivati oči’

>>Jacques Houdek obrušio se na Facebooku na RTL-ove Zvjezdice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije