Celebrity MasterChef

Filip Šovagović iznenadio žiri svojim omiljenim desertom – Linoladom!

Filip Šovagović i Linolada
Foto: PR
1/5
22.03.2014.
u 20:26

Naš nasmijani i duhoviti glumac žiriju je odlučio pripremiti svoj crno bijeli rižoto, ali im je namjenio i posebno slatko iznenađenje

Treća emisija popularnog TV showa Celebrity MasterChef bila je prepuna iznenađenja, kako za celebrity kandidate tako i za njihov žiri. Naime, za vrijeme showa žiri je od svojih kandidata zatražio da u zadanom vremenu, osim jela koje su odlučili kuhati, dodatno pripreme i neki posebni couvert. No, naš poznati glumac, režiser i multimedijalni umjetnik Filip Šovagović nije se dao smesti, žiriju je za couvert ponudio bademe i lješnjake, ali i posebno iznenađenje za desert - svoju omiljenu Linoladu.

Kako su se snašli u kuhinji i što su sve odlučili kuhati Emilija Kokić, Mario Valentić, Igor Mešin i Filip Šovagović imali smo priliku vidjeti sinoć. Kako bi zadovoljili istančana nepca žirija, ali i očekivanja brojnih gledatelja pred malim ekranima, kandidati su morali u vrlo kratkom vremenskom roku odlučiti koji specijalitet žele poslužiti.

No, da kandidatima ne bi sve bilo previše jednostavno, žiri im je odlučio prirediti i malo iznenađenje, pa su uz svoja jela prvijence, morali osmisliti i neki zanimljivi couvert. U napetoj kulinarskoj večeri, već je pri izboru namirnica bilo neočekivanih iznenađenja.

Glumac, režiser i multimedijalni umjetnik Filip Šovagović posegnuo je na policama za Lino ladom i iskreno rekao ´Uzeo sam Lino ladu, Lino ladu treba imati uvijek!´.

Naš nasmijani i duhoviti glumac žiriju je odlučio pripremiti svoj crno bijeli rižoto, ali im je namjenio i posebno slatko iznenađenje. Kad je stiglo vrijeme da žiri kuša specijalitete celebrity kandidata, Filip je ponosno izvadio svoja dva tanjura; s rižotom i s bademima i lješnjacima, a za kraj je sačuvao svoj omiljeni kremni namaz. Posegnuo je u zadnji džep i izvukao – Lino ladu, a smijeh članova žirija pokazao je kako svi vole slatka iznenađenja.

„Nakon dobrog ručka najdraže mi je dočepati se Linolade. Ljudi ju uglavnom koriste za palačinke, a ponekad je taj namaz bolji sam nego u kombinaciji s nekom izgorenom palačinkom“– izjavio je Filip Šovagović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije