Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renaissance World Tour

Film o omiljenoj glazbenoj ikoni u kinima nadomješta prazninu nastalu štrajkom u Hollywoodu

MFW - Louis Vuitton - Front Row
Foto: Domine Jerome/ABACA/ABACA
1/10
02.10.2023.
u 23:00

Beyoncein film je produkcija globalne turneje pjevačice ovog ljeta, koja je obuhvatila 57 koncerata u 40 gradova u Sjevernoj Americi i 14 diljem Europe.

Film temeljen na hit turneji američke pop zvijezde Beyonce "Renaissance World Tour" bit će distribuiran globalno, objavila je tvrtka AMC Entertainment, dok kino lanci traže sadržaje kojima bi popunili prazninu nastalu zbog štrajkova u Hollywoodu.

Beyoncein film je produkcija globalne turneje pjevačice ovog ljeta, koja je obuhvatila 57 koncerata u 40 gradova u Sjevernoj Americi i 14 diljem Europe. Film slijedi slično izdanje pop superzvijezde Taylor Swift, čiji će se koncertni film Eras Tour distribuirati u kinima u Sjevernoj Americi počevši od 13. listopada.

MFW - Louis Vuitton - Front Row
1/48

Koncertni filmovi lancima kina poput AMC-a, Cinemarka i Cineplexa daju visokoprofilne naslove kako bi pomogli popuniti praznine uzrokovane produljenim štrajkom glumaca i pisaca u Hollywoodu.

"Renaissance: A Film By Beyonce" trebao bi se prikazivati u Sjedinjenim Državama, Kanadi i Meksiku od petka, 1. prosinca 2023., rekao je AMC, dodajući da će dodatni globalni gradovi biti objavljeni kasnije.

VEZANI ČLANCI: 

AMC-jev rival Cinemark također je najavio da će prikazati koncertni film u svojim kinima u SAD-u. Oba lanca kina rekla su da će njihove standardne ulaznice za prikazivanje u SAD-u koštati od 22 dolara.

Internetska stranica Variety prva je izvijestila o pregovorima Beyonce o izdanju "Renaissance" putem AMC-a.

VIDEO Anđa Marić otkrila da je ponovno zaljubljena: 'Napisala sam mu pismo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije