MASTERCHEF

Plavi tim će krivicu svaliti na Sanju, a onda će gotovo svi završiti u eliminacijama: 'Ona bi trebala ostaviti prazan tanjur'

Foto: Nova TV
1/12
02.10.2024.
u 15:58

Pojedini članovi Sanjina tima nisu bili zadovoljni njezinim vodstvom i to su pokazali još tijekom kuhanja. „Ulazim u kuhinju čistog obraza i čiste duše jer sam perfektno napravio svaku komponentu“, reći će Ivo Kežić uoči nominacija, dok će se Ante Vukadin bojati da bi mogao ispasti zbog nekih Sanjinih grešaka.

U novoj epizodi MasterChefa, napetost doseže vrhunac nakon timskog izazova koji je unio nesklad među članovima plavog tima predvođenog Sanjom Cukon. Budući da su pripremili najlošija jela, morat će stati jedni pred druge i javno otkriti koga nominiraju za odlazak u stres test. Dok će Ivana Božac i Anamaria Šimićak kao članice plavog tima biti u nominacijama, njihovi partneri Moris Vareško i Petar Marić bodrit će ih s galerije.

Pojedini članovi Sanjina tima nisu bili zadovoljni njezinim vodstvom i to su pokazali još tijekom kuhanja. „Ulazim u kuhinju čistog obraza i čiste duše jer sam perfektno napravio svaku komponentu“, reći će Ivo Kežić uoči nominacija, dok će se Ante Vukadin bojati da bi mogao ispasti zbog nekih Sanjinih grešaka.

Sanja će se suočiti s kritikama svojih kolega koji je drže odgovornom za neuspjeh tima. Najveća kritika moći će se čuti od Eni koja će otkriti da su se svi dogovorili da bi Sanja trebala ostaviti prazan tanjur na stres testu jer su svi unutar tima izvršili zadatke koje im je Sanja zadala. „Osjećam se kao najomraženija osoba, ali nije sve moja krivica“, komentirat će Sanja koju će svi nominirati za odlazak u eliminacijski izazov, ali će ona pronaći način da uputi pohvale pojedinim kolegama iz tima

„Pohvalila bih svoju sous-cheficu Ivanu koja je spasila svaku stvar. Pohvalila bih i Ivu koji je odradio vrhunski. Imao je jednu ideju, ja sam nametnula svoju, on ju je prihvatio i stigao je napraviti to, pa i više od toga. Jako sam ponosna na tebe“, obratit će se Ivi na kraju direktno. „Treća je osoba Anamaria jer su savršeno ispale komponente koje je radila“, kazat će Sanja. 

Sukobi u timu kulminirat će kada Josip i Sead nominiraju Anamariu, unatoč tome što će ju Sanja pohvaliti za desert. „Mislim da 
e se neki kajati što su tako glasali“, reći će njezin dečko Petar. Na stres testu, natjecatelji će morati replicirati sofisticirano riblje jelo chefa Stjepana, a neki će već u startu napraviti pogreške.

Rasplet događaja u plavom timu koji će dovesti do neočekivanih situacija ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi MasterChefa!

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije