Josipa Pleslić, ex Rimac

FOTO Bivša 'kninska kraljica' nije se odrekla luksuza! Uhvaćena s torbicom od 1500 eura

Knin: Josipa Plesli? ex Rimac dolazi u crkvu Sv. Ante u Kninu
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
13.06.2024.
u 13:09

Na blagdan Sv. Ante, Josipa Pleslić – bivša Rimac posjetila je kninsku crkvu, a fotografi su je uhvatili dobro raspoloženu

Da bivša zatvorenica Josipa Pleslić, prije Rimac, inače optuženica u aferi Vjetroelektrane, voli skupocjene modne marke i nije neka tajna. Bivša hadezeovka poznata po brojnim aferama i skandalima uhvaćena je kako dolazi u crkvu Sv. Ante u Kninu. Dobro raspoložena pojavila se u bijeloj haljini, a nosila je remen brenda Louis Vuitton kojemu inače cijena ovisi o veličini, no može se pronaći za iznos do 470 eura. 

Svoju modnu kombinaciju upotpunila je sunčanim naočalama, a najveću pažnju privukla je njezina skupocjena torba brenda Louis Vuitton imena "Neverfull", a cijena na službenim stranicama iznosi vrtoglavih 1500 eura. 

Kad je u pitanju njezin privatni život, prošle godine udala se za Josipa Pleslića, Dalmatinca rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom. U medijima se nije previše pojavljivao, iako se o njemu pisalo kad je bio priveden s Rimac. Tada je predstavljan kao poduzetnik, ali i otac blizanaca. "Kninska kraljica" iza sebe ima brak s Danijelom Rimcom. Za njega se udala kad je imala 20 godina, a par je nekoliko godina nakon vjenčanja dobio kćer Katju.

 

FOTO Pogledajte modnu kombinaciju koju je odjenula bivša kninska gradonačelnica Josipa Pleslić, ex Rimac!

Knin: Josipa Plesli? ex Rimac dolazi u crkvu Sv. Ante u Kninu
1/8

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, ova fatalna brineta nedavno je ponovno dospjela u javnost kada su u medije procurile poruke između glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića i nje. Poruke: "Di si lipa" i "Di si radosti" osvanule su i u centru Zagreba u obliku grafita, a o njima je tjednima brujila baš cijela Hrvatska. Prepiske poruka između nje i HDZ-ova izbora za državnog odvjetnika Ivana Turudića procurile su, a imale su vrlo škakljiv sadržaj. 

Nakon što je Jutarnji list objavio niz poruka koje dokazuju da su tijekom četiri godine Ivan Turudić i Josipa Rimac razmjenjivali poruke i družili se, a on je u televizijskom istupu rekao kako su znali popiti kavu i da se na to svodilo njihovo poznanstvo. Medij 24sata došao je u posjed poruka koje su njih dvoje razmijenili i koje dokazuju da je u svibnju 2018. godine navečer Turudić čak zvao Rimac na lokaciju svog stana u Zagrebu. Autentičnost poruka je provjerena. Poruke koje su razmjenjivali objavljene su u cijelosti.

 

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Komentara 21

JU
JustinCase
16:11 13.06.2024.

Ako je ona kraljica, ja sam papa

Avatar votum
votum
14:52 13.06.2024.

Kako mislite uhvaćena!? Zbog torbice? Ma nemojte reć

AN
antikomunist1
15:58 13.06.2024.

Tko je uhvatio? Bila je u bijegu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije