NA BRAČU

FOTO Danijela Dvornik (57) pokazala kako je hrabra: U listopadu se kupala u moru i pozirala u badiću

Foto: Instagram
1/16
06.10.2024.
u 20:00

Danijela je sada objavila fotografiju u badiću i pokazala kako se kupala u listopadu. Objavila je video na Instagram Storyju, a uz njega je samo kratko napisala: - Samo jako.

Danijela Dvornik često se javlja na društvenim mrežama gdje pokazuje kako provodi dane na otoku Braču gdje se preselila prije nekoliko godina. Danijela često pokazuje kako uživa u miru i tišini, bavi se proizvodnjom vlastitog povrća, ali i kako vježba. Osim toga, Dvornik pokazuje i kako uživa te se kupa, a često oduševi i svojom novom linijom. Naime, Danijela je sada objavila fotografiju u badiću i pokazala kako se kupala u listopadu. Objavila je video na Instagram Storyju, a uz njega je samo kratko napisala: - Samo jako. 

Foto: Instagram

Influencerica i supruga pokojnog glazbenika Dine Dvornika na Instagramu često pokazuje što jede, a sada je objavila još jedan recept za zdravi ručak. Riječ je o popularnom jelu pod nazivom 'Parmigiana'. Dvornik je pokazala kako joj je ispao ručak koji je spremila, a zatim je objavila i recept s detaljnim koracima.  - Sastojci: 2 BALANCANE (patlidžani) 1 velika pelata za šalšu Parmezan Mozzarella Bosiljak Balancane izrezati po dužini na tanke fete, staviti ih u vodu i sol da ispuste gorčinu 15-20 min. Osušite ih. Treba ih malo posuti brašnom i na ulju ih zapeći s obje strane. Skuhati šalšu (maslinovo ulje, češnjak, sol, malo šećera i narezanog bosiljka). Posudu za pečenje namazati šalšom i slagati Balancane, opet sloj šalše pa pobacati mozzarellu, sloj balancane, Šalša, parmezan, zadnji sloj balancana i dosta parmezana na vrhu. Zapeći na 180.c pola sata. Ja volim napraviti malo vise šalše zato koristim onaj najveći važ pelate. Volim koristiti ove manje posude za pečenje jer mi nekako ispadne sočnije - napisala je Danijela. 

VEZANI ČLANCI:

Prije toga je objavila recept za zdravi kruh, što je dobra opcija za one koji nedjeljom nemaju gdje kupiti tu namirnicu. Riječ je o proteinskom kruhu kojeg je spremila kako bi ga jela s hummusom s bakalarom. 'Proteinski kruh upravo iz pećnice na koji ide hummus s bakalarom', napisala je Danijela uz fotografiju. 


Suncokret sjeme 135g
LAN 90g
Lješnjak/badem/orah 65g
Zobene pahuljice 145g
Chia sjemenke 2 žlice
Psyllium 4 žlice
Sol 1 mala žličica
1 žlica meda
3 žlice maslinovog ulja
Voda 350ml
Pomiješati, koristiti papir za pečenje staviti u pećnicu na 180 °C. Peći 20 minuta a onda ga izvaditi i preokrenuti i peći još 30-40 minuta. Hladnog ga rezati.

GALERIJA Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

1/13

Komentara 3

SL
Slinišapajdašlončić
21:03 06.10.2024.

Kako je "hrabra"😆😆😆😆😆

Avatar Tombstone
Tombstone
21:31 06.10.2024.

Za nju je hrabro objaviti I fotografiji gdje je odjevena, a kamo li ovo...

AN
antikomunist12
22:24 06.10.2024.

Pgledao sam sliku. Pa stvarno je hrabra!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije