Privlače veliku pažnju

FOTO Isklesana tijela vatrenih krase tetovaže: Sosa nosi DiCaprija, Brozović ima bombu, a Perišić novu

Rijeka: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Sjeverne Makedonije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/14
13.06.2024.
u 08:00

Naši vatreni zaluđuju sve svojom igrom, a na svojim isklesanim tijelima nose razne tetovaže...

Europsko nogometno prvenstvo samo što nije počelo, a naši su reprezentativci ponovno u velikom fokusu. Mnogi na društvenim mrežama komentiraju, a pogotovo pripadnice ljepšeg spola kako su naši vatreni jedni od najzgodnijih, a ono što njihova isklesana tijela krasi su i tetovaže. Po tim je tetovažama možda bio najprepoznatljiviji naš umirovljeni vatreni, a danas ponosni ambasador HNS-a Šime Vrsaljko koji je tetovažama ukrasio cijela prsa, leđa, ruke, a upravo su se oni pronašle i u brojnim svjetskim medijima nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada smo ih imali prilike vidjeti nakon svake utakmice. 

Posebno se ističe lik Majke Božje s djetetom koji se nalazi na Šiminim leđima i posljednja večera, prsa mu krasi križ, a ruke lik sirene, srce, svjetionik i leptir, a na prstima ima ispisano ime svog brata. Naime, ni ostali aktualni vatreni ne zaostaju puno za Vrsaljkom pa je tako pod povećalom javnosti zbog tetovaža i Marcelo Brozović. Primjerice, njegova tetovaža bombe koju ima na vratu, rijetko kome može promaknuti, a mnogi su komentirali svojevremeno kako je "prešao igricu", a Ivan Perišić i Lovren su jednom komentirali: "Puko si kao kokica, a ne bombica". Britanski The Sun je crtež njegova smajlića "epic Brozo" proglasio jednom od najružnijih tetovaža nogometaša. 

Isto tako, svojim se tetovažama ponosi i Borna Sosa koji ih nerijetko pokazuje i na društvenoj mreži Instagram, a ima ih dvadesetak. Zanimljivo jest da je većinu posvetio svojim omiljenim hollywoodskim zvijezdama pa tako ima istetovirane  Johnnyja Deppa, Leonarda DiCaprija i Heatha Ledgera, a tu su i košarkaši Michael Jordan i Kobe Bryant, dok mu prsa krasi lik preminulog frontmena grupe Linkin Park, Chester Bennington.

 

FOTO Pogledajte sve tetovaže vatrenih!

Rijeka: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Sjeverne Makedonije
1/13

 

VEZANI ČLANCI:

 

Ivan Perišić ima definitivno jednu od najneuobičajenije i jedinstvenih tetovaža, a to je crtež kokoši s loptom za koju se odlučio zbog svog nadimka iz djetinjstva, naime zvali su ga Koka. Jedna od najnovijih tetovaža je ona posvećena belgijskom gradu Brugesu i njegovu nogometnom klubu u kojem je igrao od 2009. do 2011. godine, a uz nju ima i onu posvećenu njegovu rodnom Omišu.
Iako je u ljubavi zauzet, Martin Erlić poglede vatrenih obožavateljica plijeni i tetovažama stepenica i sata na lijevom ramenu, spartanskog vojnika na lijevoj nozi i natpise "courage" i "strength". Osim toga, zanimljivo jest da Domagoj Vida ima samo jednu tetovažu, a to je ona lika Ivana Pavla II na podlaktici. Tetovažu ima i Marco Pašalić: na njegovoj podlaktici zanimljiva je tetovaža na kojoj se nalazi lik muškarca koji u naručju drži bebu. Golman Ivica Ivušić veliki je zaljubljenik u tetovaže i kako je jednom prigodom rekao, sve slike na njegovu tijelu imaju određeno značenje. Ivušić na desnoj ruci ima istetovirano žensko lice, veliki sat i ruže. Mislav Oršić ima samo jednu tetovažu i to jako vidljivu. Njegovu desnu podlakticu krasi ime njegove supruge Suzane i svaki put kada za svoj klub ili reprezentaciju postigne gol, Oršić poljubi tetovažu s imenom supruge.

Joško Gvardiol, jedan od najpopularnijih vatrenih i miljenik ženske publike, još nema tetovažu, ali u jednom je razgovoru rekao kako razmišlja o tome i tada je otkrio što bi volio istetovirati: "Na desnoj strani leđa tetovirao bih Marka Livaju, a na lijevu možda Zlatana Ibrahimovića." Na zadnjem treningu naših nogometnih reprezentativaca pozornost su privukle i njihove kopačke i natpisi na njima. Mateo Kovačić na svojim kopačkama ima ime supruge Izabel i sina. Kopačke koje nosi Domagoj Vida također na sebi imaju malu hrvatsku zastavu i na njima su imena njegove supruge Ivane i njegova Donjeg Miholjca. Kapetan Modrić na svoje je kopačke stavio imena svoje djece i supruge Vanje, a na kopačkama imena djece ima i Marcelo Brozović, dok ostali uglavnom na kopačkama imaju svoje prezime.

VIDEO: U Zagrebu otkrili bistu Johnnyja Štulića, izradio ju je bubnjar Boris Leiner

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
11:27 13.06.2024.

Postoji li barem jedan razumni razlog čemu tetovaža? Čemu izložiti kožu toj traumi?

US
Uvijek SPREMAN
11:33 13.06.2024.

meni je najbolja tetovaža bila u Livaje , crkva svetog Duje sa Dinamovom zastavom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije