Dinamova zvijezda

FOTO Još jedan nogometaš kupao se na plaži kao Modrić, a ni on nije mogao proći nezapaženo!

Petrčane: Arijan Ademi odmara na plaži u Punta Skali
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/14
19.07.2024.
u 10:40

Arijan Ademi, kapetan Dinama uhvaćen je kako ulazi u more i kupa se u Petrčanima pokraj Zadra, upravo gdje je nedavno i slavni Luka Modrić uživao.

Nakon što je nogometni as Luka Modrić snimljen kako se kupa u Petrčanima pokraj Zadra, fotografi su na istoj plaži uhvatili još jednog nogometaša. Naime, riječ je o kapetanu Dinama, Arijanu Ademiju, koji je također uživao u kupanju i sunčanju na popularnoj plaži hotelskog kompleksa Punta Skala, a njegove fotografije možete pogledati u našoj galeriji. 

 

FOTO Pogledajte fotke s mora Arijana Ademija, uživao na plaži u Petrčanima


Petrčane: Arijan Ademi odmara na plaži u Punta Skali
1/14


Podsjetimo, nakon što je kratko igrao u Kini, Ademi je prošle godine potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom, klubom u kojem je proveo 12 godina. Tijekom tih 12 godina njegova velika podrška bila mu je partnerica Andrea Janković. Iako su vrlo tajanstven par te nijedno od njih nema društvene mreže, zna se kako su u sretnoj vezi dobili dva sina, starijeg Adriana 2020. godine, a mlađeg prošle godine u rujnu. Njegovo ime još nije poznato javnosti.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Arijan je Andreu upoznao kad je počeo igrati padel na Velesajmu, a u vezi su osam godina. Inače, postoji i zanimljivost... Naime, Andrein otac bivši je nogometaš Rijeke i hrvatski reprezentativac Janko Janković. 

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije