DIŠE PUNIM PLUĆIMA

FOTO Karmela Vukov Colić javila se s egzotične destinacije, pogledajte kako uživa

Foto: Privatna arhiva
1/17
03.08.2024.
u 22:30

Karmela Vukov Colić otputovala je u daleku Afriku, točnije zemlju Keniju, a na društvenoj je mreži podijelila predivne trenutke s odmora

Bivša HRT-ova voditeljica Karmela Vukov Colić pohvalila se na svom Instagram profilu da je otputovala u daleku Afriku. Podijelila je sa svojim pratiteljima fotografiju sebe kako uživa pa dala do znanja opisom gdje se točno nalazi. "Afrika", napisala je bivša voditeljica pa onda ispod stavila hashtag "Kenya" te su svi zaključili kako se Vukov Colić nalazi u Keniji, inače državi u istočnoj Africi. Lokaciju godišnjeg odmora televizijska voditeljica je podijelila i u svojim Instagram pričama. 

Javila se iz Mombase, a podijelila je i kako izgleda njezin Kenijski doručak s pogledom. Zatim je podijelila i nekoliko snimki s predivne plaže Diani. Pokazala je i predivan pogled vile u kojoj, čini se, odsjeda za vrijeme svog odmora. Veliki bazen okružen palmama s predivnim pogledom na prirodu ono je što krasi smještaj koji je bivša voditeljica pokazala u svojoj Instagram priči.

 

FOTO Pogledajte kako Karmela Vukov Colić uživa u Keniji

1/7

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, i nije neka tajna da nekadašnja voditeljica obožava putovati, a tako je prije Afrike posjetila Portugal, Italiju, Tajland, Vijetnam, Francusku, Libanon i mnoge druge zemlje. Ona je definitivno velika zaljubljenica u putovanja. Putovanja rado dijeli na svom Instagramu pa je tako naglasak za uspomene iz Kenije već pripremila.

Bivša je voditeljica prije nekoliko mjeseci gostovala u podcastu "Ženska strana" te je progovorila o lekcijama koje je naučila u životu. Prisjetila se svog odlaska s televizije i priznala je da joj se razmišljanje danas potpuno promijenilo u odnosu na nekada. - Ja kada sam dala otkaz, imala sam 50 godina i mislila sam si: 'Ja sam dvije trećine svog života proživjela, imam još jednu, ako sam sretna, nešto malo više od toga'. Pa ja više ne dam budalašima, dvije trećine života su mi budale odnijele. Ja više ne dam tim različitim budalašima, pijavicama da me razvlače kako hoće. Kad to osvijestite, onda mislim da sve dođe na svoje mjesto - iskreno je ispričala Karmela. 

Podsjetimo, nedavno je Vukov-Colić na Instagramu podijelila fotografiju s kćeri Reom, a za to su imale divan povod. Naime, njezina 31-godišnja kći se udala. - Mišek, veselo koračaj naprijed s ovim dragim dječakom koji je zaslužio titulu Čuvara Tvog Srca. Budi sretna, najsretnija! Kad god poželiš, znaj: Čuvarica leđa, otvorenog zagrljaja, tek je korak iza - napisala je Karmela uz sliku s Reom, no nije poznato kada je slika nastala, a Karmela nije podijelila s pratiteljima tko je Rein odabranik. 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:30 04.08.2024.

Odlične slike. Poglavito prva ( 1/7).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije