PREDIVNI TRENUCI

FOTO Kći Aljoše Asanovića ovom gestom pokazala veliku sestrinsku ljubav Antoniju koji se nedavno oženio

Foto: instagram
1/22
13.09.2024.
u 21:00

Dizajnerica Anamarija Asanović bratu Antoniju na dan vjenčanja napravila je jednu lijepu gestu, a u nastavku otkrijte o čemu je točno riječ

Kćer nogometnog umirovljenog asa Aljoše Asanovića, Anamarija Asanović prije nekoliko dana podijelila je predivne trenutke s bratovog joj vjenčanja u Zadru. Naime, Aljošin mlađi sin Antonio pred oltar je odveo Josipu Skoblar te su novopečeni mladenci izgovorili sudbonosno "da". Anamarija je svakodnevno malo po malo dijelila intimne trenutke s proslave vjenčanja, a sada je objavila kako je na Antonijevo odijelo ušila: - Evo ovako, J + A, 7. 9. 2024. - te je ispod stajao potpis njezina brenda A_A, kao Anamarija Asanović. Inače, Anamarija je poznata splitska dizajnerica, a njezine nove kolekcije nosio je i Antonio koji joj je i nekoliko puta bio zaštitno lice. Sada je pokazao kako ponosno nosi njezino odijelo na svom vjenčanju. 

Podsjetimo, kći proslavljenog nogometaša i trenera Josipa Skoblara, Josipa udala se za sina vatrenih iz '98. Aljoše Asanovića, Antonija i to u svom rodnom Zadru. Obitelj, brojni prijatelji i drugi uzvanici okupili su se ispred katedrale svete Stošije u Zadru gdje su Josipa i Antonio izrekli zavjete pred Bogom. Po izlasku iz katedrale zaplesali su na Oliverov hit 'Pred tvojim vratima', a u tim trenucima po njima su padali bijeli konfeti.

Zabava se potom nastavila u jednom zadarskom restoranu, a poznato je i da su prvi ples izveli na pjesmu Harija Rončevića, koji je samo zbog njihovog vjenčanja doputovao u Zadar. S obzirom na to da je mladenka Josipa vlasnica studija za organizacije vjenčanje, ni ne čudi što je na njihovom isplanirano sve do najsitnijeg detalja. Za svoj dan iz snova, kako se može vidjeti na fotografijama i snimkama koje su se pojavile na društvenim mrežama, mladenka je odabrala usku bijelu vjenčanicu do gležnja uz koju je imali i dugi, elegantni šlep dok je u kosi imala bijeli veo, a po dolasku u restoran presvukla se u novu vjenčanicu u kojoj joj je bilo puno lakše plesati i uživati u svom danu.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Antonija Asanoviča i Josipe Skoblar

1/15

 

Za vezu Antonija i Josipe doznalo se prošle godine, a zanimljivo je kako su oni bili zajedno prije nekoliko godina te su nakon prekida potražili sreću s drugim partnerima. No, da prva ljubav zaborava nema pokazalo se i u njihovom slučaju, kada su odlučili pružiti jedno drugome drugu šansu koja je jučer dobila najljepši mogući završetak. Na vjenčanju su osim mladenaca uživali i uzvanici, a među njima najviše se istaknula Antonijeva starija sestra dizajnerica Anamarija Asanović koja je došla u pratnji svog dečka ugostitelja Ivana Karačića. Osim toga, Antonio je pozirao i s ocem, nogometnim asom Aljošom Asanovićem. 

 

VIDEO: Ni kiša ga nije zaustavila! Pogledajte kakav spektakl je napravio Baby Lasagna na Šalati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije