probrano društvo

FOTO Kolinda i Jakov ponovno su pozirali za fotografiju, a društvo im je pravio još jedan poznati par

Poznati na svečanom otvorenju Olimpijskih igara u Parizu
Foto: David NIVIERE
1/12
30.07.2024.
u 08:38

Bivša hrvatska predsjednica i njezin suprug uživo su pratili pobjedu hrvatskih vaterpolista nad reprezentacijom Crne Gore. Tim povodom objavila je selfie na društvenim mrežama, a u kadar su upali Zlatko Mateša i njegova supruga Blanka

Naši sportaši započeli su svoje olimpijsko putovanje, a s tribina u Parizu imaju veliku podršku bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Ona je u društvu svog supruga, bivšeg prvog gospodina Jakova Kitarovića, pratila utakmicu prvog kola vaterpolskog turnira između Hrvatske i Crne Gore. Fotografiju s tog događaja objavila je na svojim društvenim mrežama. 

"Upravo u Parizu... Ajmo Barakude!!!" napisala je Kolinda uz fotografiju u Instagram pričama na kojoj ona i suprug poziraju za selfie, pri čemu im se pridružio još jedan poznati par. Naime, iza Kolinde i Jakova sjedili su predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i njegova supruga Blanka, koji su se pridružili bivšem predsjedničkom paru na fotografiji. Inače, Mateša je i bivši vaterpolist pa ne čudi što je za gledanje izabrao upravo Barakude. U pozadini kadra smiješio se i bivši izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ratko Rudić, a zajedničku fotografiju možete pogledati ispod.

  

Foto: Instagram screenshot

Inače, Kolinda i Jakov prije otvorenja Olimpijskih igara odlučili su se prošetati francuskom prijestolnicom. Pritom su posjetili jednu od najpoznatijih gradskih lokacija, velebni Eiffelov toranj, ispred kojeg su zajedno pozirali za fotografiju.

Ove predivne prizore Kolinda je objavila na svojim društvenim mrežama. Na fotografiji vidimo nju i bivšeg prvog gospodina kako razmjenjuju zaljubljene poglede. Jakov je za ovu priliku odabrao tamno odijelo s kravatom na točkice i bijelom košuljom, dok je Kolinda oko vrata nosila maramu s hrvatskim kockicama, koju je iskombinirala sa svečanom bijelom kreacijom s cvjetnim uzorcima. Njezin suprug u rukama je držao hrvatsku zastavicu.

VEZANI ČLANCI:

U opisu objave bivša predsjednica našim je sportašima poželjela sreću na Igrama: "Pariz, evo nas! Čekanju je došao kraj – sportaši iz cijelog svijeta okupljaju se u Gradu Svjetlosti kako bi slijedili svoje snove i stvarali povijest. Idemo, Hrvatska!" napisala je Kolinda.

Podsjetimo, Kolinda se ovih dana nalazi u Francuskoj gdje je stigla u povodu otvorenja 33. Olimpijskih igara koje će se održati ovog petka. Naime, Grabar-Kitarović prije nešto manje od tri godine imenovana  je za predsjednicu Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara, a na to ju je mjesto postavio Međunarodni olimpijski odbor. U Francusku je tako stigla po službenoj dužnosti, a o svojem dolasku obavijestila je javnost na društvenim mrežama.

GALERIJA: FOTO Kolinda stigla u Pariz pa objavila fotografiju s francuskim predsjednikom: 'Uzbuđenje i očekivanje'

Poznati na svečanom otvorenju Olimpijskih igara u Parizu
1/11

Uz galeriju fotografija iz Pariza bivša predsjednica je napisala: "Uzbuđenje i iščekivanje su u zraku dok odbrojavamo posljednje dane do nezaboravnog sportskog ljeta i ceremonije otvaranja Igara u Parizu. Zadovoljstvo je ponovno biti s vama, dragi francuski prijatelji!! Veliki pozdrav iz Pariza!" stoji u opisu na engleskom, francuskom i hrvatskom jeziku. Pritom se među slikama posebno ističe ona u društvu francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, koju je Kolinda i stavila kao prvu u nizu.

U komentarima su se ubrzo javili oduševljeni pratitelji s komplimentima: "Divni ste", "Naša Kolinda, uvijek najljepša i najelegantnija", "Uživajte u takmičenjima! I sretno našima!", "Volim Hrvatsku. To su dvije zemlje rođenja mojih roditelja.", "Dobrodošla u Francusku, gospođo!", "Jedna i jedina predivna, uživajte!", "Bravo naši!!!", nizali su se komplimenti na račun bivše predsjednice.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Komentara 11

Avatar pendreck
pendreck
10:06 30.07.2024.

...da li netko zna gdje je slucajni predsjednik?

PR
pravednik2
09:23 30.07.2024.

Jakov ne drži baš dijetu.

DP
Dpejakovic2
09:09 30.07.2024.

Predivna bivša predsjednica. Pametna, dobra i predivna žena, pozitivni dio hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije