POP ZVIJEZDA

Lady Gaga se zaručila, francuski premijer otkrio tajnu

Lady Gaga i Michael Polansky
Foto: Profimedia
1/6
29.07.2024.
u 23:00

Prilikom susreta s francuskim premijerom Gabrielom Attalom Gaga je kazala kako je Michael njen zaručnik, a to nije promaklo njenim fanovima koji su podijelili snimku s TikToka

Pop zvijezda Lady Gaga nastupila je na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, a nakon je proteklog vikenda pratila i zbivanja na olimpijskim borilištima u društvu dugogodišnjeg partnera Michaela Polanskog

Prilikom susreta s francuskim premijerom Gabrielom Attalom Gaga je kazala kako je Michael njen zaručnik, a to nije promaklo njenim fanovima koji su podijelili snimku s TikToka. 

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

 

Par je prvi put bio romantično povezan oko Nove godine 2019., a svoju su vezu prvi put objavili  početkom 2020. godine.
Polansky je 2006. diplomirao na Sveučilištu Harvard i vodi tvrtku Parker Group osnivača Napstera Seana Parkera. Tijekom svojih godina veze, Gaga i Polansky zajedno su prisustvovali brojnim događajimaSuper Bowlu, BAFTA-i i Critics Choice Awards.
Navodno su odlučili razići se početkom 2023. jer je pjevačica željela brak i djecu, a Polansky nije bio za to.  Zatim su u kolovozu 2023. viđeni zajedno prvi put nakon više od godinu dana.  Inače, Gaga je već dosad dva puta bila zaručena. 

GALERIJA: Pogledajte odličnu atmosferu s trajekta Oliver koji je uplovio u Velu Luku
 

Lady Gaga i Michael Polansky
1/41

Početkom 2019. raskinula je zaruke s Christianom Carinom, a nakon što se 2015. zaručila za glumca Taylora Kinneyja, prekinuli su 2016. godine.

Uz svjetski poznatu glazbenu karijeru kroz koju broji na desetke mega hitova, pjevačica se otisnula i u Hollywood gdje zadnjih nekoliko godina radi na glumačkoj karijeri. Naime, Gaga je pored pjevanja od malena uvijek željela postati glumicom, a prvo veće pojavljivanje bilježi u glazbenom filmu "Zvijezda je rođena", redatelja Bradleyja Coopera iz 2018. godine. Kasnije ove godine utjelovit će psihotičnu doktoricu Harleen Quinzel, poznatu pod pseudonimom Harley Quinn, u nadolazećem filmu naslova "Joker: Folie à Deux", u kojem se pored nje pojavljuje Joaquin Phoenix u ulozi Jokera. Radi se o nastavku globalne financijske i kritičke uspješnice "Joker" iz 2019. koju potpisuje Todd Phillips.

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, Lady Gaga, punog imena Stefani Joanne Angelina Germanotta, nedavno je progovorila o suočavanju s financijskim problemima. Točnije, nakon što je izdala nekoliko singlova koji su završili prvi na ljestvicama, otišla je na popularnu turneju Monster Ball, koja je toliko dobro prolazila da su je odlučili malo prolongirati. Međutim, ti nepredviđeni troškovi, unatoč tome što je rasprodavala arene gdje god da bi došla, stajali su je toga da je nakratko i bankrotirala. 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije