Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNA SERIJA

FOTO Luce iz Kumova privlači poglede u vjenčanici iz posebne epizode serije: 'Predivna si'

Foto: Josip Žuvan/Instagram
1/11
05.05.2024.
u 20:00

Prelijepa Splićanka pred oltar je stala u elegantnoj i suptilnoj bijeloj vjenčanici s naramenicama, a na sebi je nosila profinjeni nakit. Svečanim izdanjem pohvalila i na društvenim mrežama.

Hrvatska glumica Ana Uršula Najev (27) publici je najpoznatija po liku Luce iz najgledanije domaće serije 'Kumovi', čije se nove epizode prikazuju svakog tjedna na programu Nove TV. Posljednje epizode donijele su značajne promjene za mještane Zaglava, a osim odlaska starosjedioca mjesta - Stipana Macana, omiljeni ljubavni par gledatelja - Luce Akrap i Janko Gotovac, odlučili su izgovoriti sudbonosno 'da'

Prelijepa Splićanka tom je prilikom pred oltar stala u elegantnoj i suptilnoj bijeloj vjenčanici s naramenicama, a na sebi je nosila profinjeni nakit. Nakon puštanja epizode 27-godišnjakinja se svečanim izdanjem pohvalila i na svojem Instagram profilu. - Udana za 16icu - napisala je u opisu objave i priložila bijelo srce koje simbolizira boju vjenčane haljine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

 

U komentarima najnovije objave objavu lijepe glumice osvanuli su brojni komplimenti: - "Kao nacrtana", "Predivna si", "Ljepotica naša najlijepša", "Opasna Von der Leye. Lijepo ti stoji haljina/vjenčanica", "Čekam te na oltaru", "Lijepa Ana", "Kraljica si", "Wau, ovaj pogled obećava" - samo su neki u nizu pozitivnih komentara obožavatelja.

 

GALERIJA: FOTO Osvanule ekskluzivne fotografije s vjenčanja Luce i Janka, spremaju se izgovoriti sudbonosno 'da'

1/14

 

Inače, par iz serije je na putu do vjenčanja prošao preko brojnih ljubavnih brodoloma. Taj poseban trenutak bit će zalog vječne ljubavi i vjernosti, dok će njihovo obećanje ispisati nova poglavlja u knjizi njihovih života i ovog šarmantnog mjesta Dalmatinske Zagore.

Podsjetimo, Najev je nedavno proslavila rođendan, a tim povodom čestitku joj je uputio glumac Faris Pinjo. Naime, on je u priči na Instagramu odlučio čestitati rođendan lijepoj Uršuli s kojom ga u posljednje vrijeme povezuju. - Sretan rođendan kraljici umjetnosti - napisao je uz fotografiju kolegice na kojoj je ona na pozornici s mikrofonom u ruci. Čestitku je dodatno začinio emotikonom srca i ruke koja simbolizira potporu.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Izvori Večernjeg lista potvrdili su ljubav između glazbenika i mlade glumačke zvijezde. Prema navodima, oni su već neko vrijeme u vezi te zajedno žive, a sve nakon što se Faris prethodno razveo od još jedne glumice, Tare Thaller, s kojom je u braku proveo godinu i pol dana.

Glumica koja u seriji 'Kumovi' utjelovljuje lik mlade i ambiciozne liječnice Luce Akrap nedavno je Večernjem listu dala veliki intervju u kojem je progovorila o privatnom životu i adresirala glasine. - Izabrat ću ne otkrivati ništa i taj dio intime sačuvati za sebe. Ako pročitate i moje prijašnje intervjue, ja zapravo nikada nisam govorila o svom ljubavnom životu. Voljela bih da tako i ostane, dok se ne udam - objasnila je simpatično lijepa Ana Uršula.

 

VIDEO: William s njom vara Kate, a njen luksuzni život je gnjusna prevara? Glasine o lijepoj markizi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije