ROMANTIKA U ZRAKU

FOTO Maja Šuput pohvalila se romantičnom večerom sa suprugom: 'Samo za nas dvoje'

Foto: Instagram
1/12
14.08.2024.
u 22:15

Popularna pjevačica našla je malu pauzu od koncerata te se opustila u romantičnoj večeri sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Pjevačica Maja Šuput ovo ljeto provodi radno, a kada uhvati vremena za predah, provodi ga upravo sa svojom obitelji - suprugom i sinčićem. Na društvenoj mreži Instagram pohvalila se da je sa suprugom bila i na romantičnoj večeri za koju se posebno odjenula. Naime, Maja i Nenad Tatarinov bili su u jednom restoranu, a Šuput je sve objavila na društvenim mrežama.

- Večer samo za nas dvoje - napisala je naša popularna pjevačica. Maja je za posebnu večer nosila dugu svilenu haljinu s crvenim detaljem. Haljina je imala i dubok izrez na leđima koji je istaknuo Majinu vitku figuru. Brojni pratitelji i obožavatelji odmah su joj se javili u komentare i uputili joj komplimente. ''Uvijek posebna i elegantna'', ''Wow, predivna'', ''Uživajte'', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja na Instagramu.

Podsjetimo, Maja Šuput ovog ljeta pokušava u ravnotežu donijeti količinu rada i vremena provedenog s obitelji, a gdje je te što radi često dijeli na društvenim mrežama. Maja tako pokazuje kako provodi slobodno vrijeme u društvu supruga Nenada i sina Blooma, ali i kako izgledaju njezini nastupi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

FOTO Maja Šuput i Mate Bulić svojim nastupom oduševili prepuni kninski Trg Oluje

1/28

 

Maja je za nedavno nastup odabrala kombinaciju koja se sastojala od crnog bodija preko koje je stavila prozirnu haljinu. U ovom komadu pjevačica je istaknula svoju odličnu figuru, a nosila je i popularnu "wet" frizuru. Svoju kombinaciju, pjevačica je i ranije najavila te pokazala koliko se potrudila oko svoje šminke. "Samo glamurozno izdanje za večeras", poručila je tada.

Inače, Maja je nedavno otkrila da je su suprug i ona sinu ispunili veliku želju. Maja je na Instagramu objavila snimke na kojima Bloom jaše konja, a kako se može jasno vidjeti, ovim je iskustvom bio jako zadovoljan. "Ispunjena još jedna želja i ispunjeno srce svima", napisala je pjevačica pored fotografija i otkrila kako Bloom ima i druge želje. "Do jučer je želio psa, danas smo u većem problemu", napisala je pjevačica i nasmijala svoje pratitelje.

 

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar tarana
tarana
06:53 15.08.2024.

Vijesti za one intelektualno ambicioznije.

VO
volimnju
00:23 15.08.2024.

jel ideš na večeru sa suprugom zbog vas dvoje ili da se hvališ? kompleksi su gadna stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije