fanovi suosjećaju

FOTO Na koncertu Baby Lasagne dirljiv natpis ukrao pažnju: Bio je poseban. Voljen i neprežaljen diljem svijeta

Zagreb: Prvi koncert Baby Lasagne na Šalati
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/5
13.09.2024.
u 08:27

Unatoč kiši atmosfera je bila odlična, a mnogima je pažnju privukao i jedan dirljiv natpis. Naime, s obzirom na to da je Marko u Poljskoj otkrio da je njegov mačak Stipe uginuo, fanovi su odlučili izvjesiti plakat s fotografijama glazbenika i njegova voljenog mačka.

Unatoč kiši održan je dugonajavljivan koncert Baby Lasagne. Obožavatelji koji su mjesecima unaprijed razgrabili karte i to samo u četiri minute odlučili su doći podržati svog Marka Purišića. Odlično je vidjeti ovako vjerne obožavatelje koji su se nedvojbeno najviše rasplesali na njegov eurovizijski hit "Rim Tim Tagi Dim", a koji je, ako se prisjetimo, na ovogodišnjoj Euroviziji zasjao na drugom mjestu. Unatoč kiši atmosfera je bila odlična, a mnogima je pozornost privukao i jedan dirljiv natpis. Naime, s obzirom na to da je Marko u Poljskoj otkrio da je njegov mačak Stipe uginuo, fanovi su odlučili izvjesiti plakat s fotografijama glazbenika i njegova voljenog mačka. Posvetu su napisali na engleskom jeziku. "Stipe, vrlo poseban mačak, voljen i neprežaljen diljem svijeta. Sjećanja i otisci šapa voljenog mačka ostat će u našim srcima. Zauvijek", pisalo je na plakatu. 

12.09.2024., Zagreb - Prvi od tri koncerta Baby Lasagne na Salati. Photo: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Podsjetimo, glazbenik se na koncertu u Poljskoj rasplakao kada je podijelio vijest da je uginuo Stipe. 
– Ovo me rasplakalo, Stipe je uginuo. Ne, ozbiljno, Stipe, naš voljeni mačak je uginuo nedavno. Kada sam ovo vidio, jednostavno me rasplakalo – rekao je Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna. 
Podsjetimo, mačak Stipe bio je glavni junak slikovnice ''Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo'' koja je prevedena i na engleski jezik. U slikovnici je ispričana avantura zvana ''Rim Tim Tagi Dim'' kroz perspektivu mačka Stipe i to od nastanka pa do odlaska na Eurosong. 

VEZANI ČLANCI:

Stipe je bio nadahnuće Baby Lasagni u pisanju njegove hit-pjesme i neodoljiva podrška uz mace Gertrudu i Branku. Svaka mačka, uključujući i Stipu, prikazana je u slikovnici sa stvarnim karakteristikama, a najmlađi listajući knjigu uče o podršci, ustrajnosti i zajedništvu. – Bio sam često u bendovima, ali nikad nismo radili nešto posebno od mercha ili općenito nešto takvo kao što je slikovnica. Posebno sam uzbuđen, jer je ovo slikovnica koja opisuje priče i događaje Elizabetinih i mojih mačaka, nešto poput jedenja puža ili tuče s kaučem. Jako sam uzbuđen da to predstavljamo javnosti, jer ovo su stvarne priče i vjerujem da će biti nešto zaista posebno – kazao je Marko na promociji slikovnice. 

GALERIJA Pogledajte kako je bilo na prvom koncertu Baby Lasagne na Šalati

Zagreb: Prvi koncert Baby Lasagne na Šalati
1/14

Autor teksta i ilustracija je Igor Jurilj. Ilustrator i novinar koji se umjetnički potpisuje kao Yellow Yuri, koji je oblikovao priču o velikom prijateljstvu mačka Stipe i Baby Lasagne. Stipe se pojavio i u spotu za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim", a bio je poseban jer je rođen kao jednooki mačak. Marko je i ranije govorio koliko voli svoje mačke i koliko su mu nedostajale tijekom boravka u Švedskoj. 

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije