PRIMJEĆUJETE LI ŠTO NEDOSTAJE?

FOTO Naš bivši predsjednik uhvaćen je bez svog zaštitnog znaka, evo kako izgleda u ovom rijetkom trenutku

Na današnji dan ro?en je Ivo Josipovi?
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/13
19.10.2024.
u 19:00

Ivo Josipović viđen je na predstavljanju nove knjige novinara i književnika Drage Pilsela 'U što vjerujemo mi koji u Boga vjerujemo' u prostorijama HND-a.

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović (67), nakon isteka mandata 2015. godine ne pojavljuje se često u javnosti, baš zbog čega one rijetke prilike u kojima ga vidimo uvijek izazovu poseban interes. Tako je bilo i sada, na predstavljanju nove knjige novinara i književnika Drage Pilsela 'U što vjerujemo mi koji u Boga vjerujemo' u prostorijama HND-a.

Josipović se na ovom događaju pojavio u za njega karakterističnoj odjevnoj kombinaciji. Klasični tamni sako uskladio je s bijelom košuljom, crvenom kravatom i traper hlačama, no prisutni fotografi uspjeli su uloviti bivšeg predsjednika u trenutku kad na sebi nije imao svoj zaštitni znak. Naravno, riječ je o dioptrijskim naočalama bez kojih omiljenog Ivu teško možemo zamisliti, budući da ih nosi tijekom svakog javnog pojavljivanja. Kako pravnik izgleda bez naočala možete pogledati na fotografiji ispod.

17.10.2024., Zagreb - U HND-u je predstavljena nova knjige novinara i knjizevnika Drage Pilsela "U sto vjerujemo mi koji u Boga vjerujemo". Ivo Josipovic Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Podsjetimo, bivši hrvatski predsjednik početkom godine viđen je na premijeri opere Wolfganga Amadeusa Mozarta Così fan tutte, a društvo mu je pravila supruga Tatjana, inače sveučilišna profesorica. Par se ne pojavljuje često u javnosti i dugo nisu zajedno snimljeni, no rado posjećuju kazališne predstave i opere u zagrebačkom HNK-a.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Tatjana i Ivo Josipović u braku su više od tri desetljeća, a njihova ljubav planula je još tijekom fakultetskih dana. Upoznali su se sredinom osamdesetih godina kada su oboje radili kao asistenti na Pravnom fakultetu.

GALERIJA: Ivo Josipović nakon dugo vremena snimljen sa samozatajnom suprugom Tatjanom, u braku su već 30 godina

Na današnji dan ro?en je Ivo Josipovi?
1/12

Zajedno imaju i kći Lanu koja je oduvijek koja je oduvijek bila samozatajna. Lana nema čak ni profile na društvenim mrežama, a jedino što koristi je LinkedIn. Upravo tamo može se saznati da Lana trenutno radi u Švicarskoj, točnije u Zurichu, gdje predaje na ETH Zurich, federalnom institutu za tehnologiju.

VIDEO: Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Komentara 9

GE
Gefufna
19:51 19.10.2024.

Kako lijepa nakupina domacih izdajnika i jugoslavena

CR
Croatos
20:06 19.10.2024.

Nedostaje mu zvijezda petokraka, ovako mi nesto cudno izgleda.

DE
degenija16
20:16 19.10.2024.

Kada će drug lignja posjetiti stratište na Golom otoku gdje je njegov otac drug Ante Josipović bio na čelu konc logora mučilišta i masovne likvidacije Hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije