Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna pjevačica

FOTO Severina uživa u nekadašnjoj vili aristokrata. Pozirala u retro izdanju i oduševila obožavatelje

Foto: Instagram
1/12
13.06.2024.
u 16:19

Severina Vučković pokazala je kako uživa u vili iz snova, a sve je oduševila elegantnom linijom i modnim odabirom

Najpopularnija regionalna pjevačica Severina Vučković podijelila je s obožavateljima na svom Instagramu kako uživa u francuskoj Vili Mangan. Domaća je zvijezda pozirala na kuhinjskom elementu u Dolce&Gabanna haljini okružena cvijećem dok gleda u daljinu. Nije trebalo dugo da joj se u komentarima jave obožavatelji s komplimentima.

"Pa ti nisi realna", "Predivno izgledaš, kao i uvijek", "Najljepša", "Uživaj, draga, jedan je život", "Haljina ti je genijalna! Obožavam taj retro!", samo su neki od komentara ispod objave. Severina izgleda sretno dok mazi psa, a pokazala je i da uživa dok šeta prekrasnim dvorištem i upija atmosferu ove velebne građevine. Inače, u toj su vili nekada odmarali aristokrati, ali sada je već skoro 80 godina nenaseljena. Vila je pripadala belgijskoj kraljici Fabioli i njezinim roditeljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/8

 

Seve, kako je od milja zovu, nedavno je proslavila svoj 52. rođendan, a na društvenoj mreži Instagram podijelila je brojne čestitke koje su joj pristizale, a objavila je i nekoliko snimki s proslave rođendana koji je za svoju obitelj i prijatelje priredila u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Na društvenoj mreži TikTok objavila je i video u kojem je u plesnom zanosu dok u pozadini svira hit Lepe Brene "Kolovođa", a na Instagramu je podijelila i video u kojem su joj njezini članovi obitelji i prijatelji uputili čestitke, a emotivna je bila čestitka njene mame Ane.

 

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:48 13.06.2024.

Ispravno bi u nadnaslovu trebalo pisati: "zgodna" pevačica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije