VELIKA PROMJENA

FOTO Slavna voditeljica više ne izgleda ovako! Oprah Winfrey vidno je smršavjela, snimljena na ulici

Foto: Instagram
1/14
23.09.2024.
u 15:28

Oprah je ranije negirala da uzima lijek za mršavljenje, 70-godišnja TV zvijezda priznala je da ga je počela koristiti te otkrila da je izgubila 20 kilograma.

Jedna od najpoznatijih voditlejica na svijetu Oprah Winfrey snimljena je u New Yorku tijekom doalska na set emisije Good Morning America, a mnogi su primijetili kao je slavna voditeljica vidno smršavjela. Oprah je ranije negirala da uzima lijek za mršavljenje, 70-godišnja TV zvijezda priznala je da ga je počela koristiti te otkrila da je izgubila 20 kilograma. "Nisam više mogla vježbati. Ne mogu se brže penjati ni brže trčati. Morala sam jesti jedan obrok dnevno. Ništa drugo nisam mogla učiniti", objasnila je jednom prilikom. 

"Činjenicu da postoji medicinski odobren recept za kontrolu tjelesne težine i održavanje zdravlja u mom životu osjećam kao olakšanje i iskupljenje, a ne kao nešto iza čega bih se skrivala i zbog čega bi me ponovno ismijavali", rekla je. Voditeljica nije otkrila o kojem se lijeku točno radi, a mnogi sumnjaju da se radi o Ozempicu, lijeku koji je postao popularan među slavnim osobama. 

Foto: Profimedia

Podsjetimo, slavnu voditelicu smo ovo ljeto mogli sresti na našoj obali. Oprah je boravial u Zadru, a o njezinom doalsku saznali smo na Facebook stranici zračne luke Zadar. "U našu zračnu luku sletjela je i legendarna Oprah Winfrey", napisali su uz fotografiju. Nije poznato koliko se zadržala u Hrvatskoj, ali kraljici talk showa ovo nije bio prvi posjet našoj zemlji. Prije šest godina uživala je krstareći našom obalom. Njen prijatelj, počasni predsjednik modne kuće Valentino Giancarlo Giammetti na Instagramu je tada objavio fotografiju s Oprah i odao na kojoj se lokaciji nalaze.

"Večer u Dubrovniku s velikom ženom koju s ponosom zovem prijateljicom", napisao je Giammetti uz fotografiju na kojoj je s Oprah na jahti. Podijelio je i nekoliko fotografija iz razgledavanja grada, ali Oprah nije bila na njima. Tada se šuškalo kako je slavna voditeljica zainteresirana za kupnju nekretnine u Dubrovniku. Navodno joj je za oko bila zapela kuća u samom centru Dubrovnika koja se 2018. godine prodavala za pet milijuna dolara.

S Oprah su na odmoru u Hrvatskoj te godine bile i njena najbolja prijateljica Gayle King i modna dizajnerica Diane von Fürstenberg. Diane je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su prijateljice zajedno i napisala je: "Popodnevna šetnja u Hrvatskoj."  

Ovog proljeća Oprah je hitno završila u bolnici zbog želučanih problema. Kraljica talk showa priznala je da je koristila lijekove za mršavljenje, slične Ozempicu, a kada je završila u bolnici, njezina prijateljica Gayle King opisala je s kakvim se problemima suočila Oprah prije nego što je završila u bolnici.

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena:'Život kakav sam poznavala...'

1/20

– Imala je neku vrstu želučane viroze i da budem slikovita: izlazilo joj je na oba kraja. Neću biti previše eksplicitna – rekla je Gayle u emisiji "CBS Morning" i dodala je: – U bolnici je završila jer je dehidrirala, dobila je infuziju i situacija je bila ozbiljna, ali bit će ona dobro. U emisiji "CBS Morning" Oprah Winfrey vodi razgovore s književnicima čije knjige predstavlja u sklopu svog "Oprah's book cluba".

Ključne riječi

Komentara 2

ZU
Zurka
16:17 23.09.2024.

Ne vidim da je ista mrsavija. Ja sam smrsao 25 kg u 2.5 mjeseca promjenom ishrane i jednosatnim brzim hodanjem. A spika svih lijenih zderonja jeste kao i njena, ne mogu ja trcati i ne mogu bez brze hrane i zderanja 5 puta dnevno.

Avatar Iblis Ginjo I.
Iblis Ginjo I.
16:04 23.09.2024.

Ma svi ovi, i kod nas, što njaču o "čvrstini karaktera", "odricanju", "zdravoj prehrani" i "vježbanju" uzimaju Ozempic. Za Opru je bilo jasno da laže kako ne uzima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije