Nogometni reprezentativac

FOTO Zanima vas kako Joško Gvardiol izgleda bez majice? Isplivale su fotke, uživao je na brodu

Foto: Profimedia
1/9
28.07.2024.
u 00:05

Joško Gvardiol trenutno vrijeme provodi na godišnjem odmoru u New Yorku, a prije nego je otišao na to daleko putovanje, vrijeme je provodio u Dalmaciji te se vozio brodom i uživao s prijateljima.

Mladi nogometni as Joško Gvardiol nakon Eura prvo je odlučio s obitelji posjetiti Dalmaciju, a nakon toga se zaputio na putovanje u obećanu zemlju - Sjedinjene Američke Države. No prije nego je otišao u Ameriku, vrijeme je provodio s obitelji i prijateljima na moru, a ranije smo i pisali kako je sa sestrom Frankom posjetio našu obalu. 

Tako su nedavno isplivale fotografije, odnosno video Joška Gvardiola na brodu bez majice, a mnoge obožavateljice sigurno zanima kako zgodni 22-godišnjak izgleda u opuštenijoj verziji. Na brodu, dok se vozio Joška su snimili, a on je pozirao bez majice.

Podsjetimo, Joško je nedavno odlučio dio godišnjeg odmora provesti u društvu prijatelja. Snimio je fotografiju u zračnoj luci Franjo Tuđman i na fotografiji je s prijateljima i na Instagram storyju napisao: "Maturalac". Kasnije je otkrio i gdje se to uputio s prijateljima i objavio je fotografiju iz New Yorka. Joško ne otkriva nikada u intervjuima previše o svom privatnom životu, ali poznato je kako je jako povezan sa sestrama Lorenom i Frankom. Obje sestre starije su od Joška i njegova su velika podrška, što su pokazale i kada su ga vjerno bodrile tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru i sada na Euru u Njemačkoj... O Joškovu privatnom životu malo toga se zna, a ono što je sigurno jest da uživa veliku popularnost, a najveća podrška osim sestara su mu i roditelji Tihomir i Sanja Gvardiol.

 

FOTO Pogledajte kako Joško Gvardiol izgleda bez majice na brodu

1/2

 

VEZANI ČLANCI:

 

– Ne sjećam se kad sam krenuo s nogometom, bio sam jako mlad. Tata me uzeo za ruku i doveo u Trešnjevku, to vam je možda teško izgovoriti, ha-ha... Tamo je počelo moje putovanje. Godinu dana poslije došao sam u Dinamo. Jesam li vjerovao da ću postati ovo što sam danas? Bio sam u Dinamu skoro 12 godina, debitirao sa 17 i nisam pomišljao o tome. Samo sam htio uživati u nogometu. Kad sam zaigrao za prvu momčad, pomislio sam da bih mogao napraviti nešto. Onda je došao Leipzig... – prisjetio se Joško u jednom intervjuu svojih početaka. 

Postao je miljenik navijača Dinama kada je na jednoj HNL-utakmici u Zaprešiću protiv Intera zabio jedini gol za pobjedu plavih. – Imao sam više prilika da zabijem, na kraju sam zabio jedan. A onda sam tramvajem otišao doma. Nisam imao vozačku, nisam htio nekom smetati jer je bila kasna utakmica i svi su htjeli ići doma. Sjeo sam na tramvaj. Jesu li me prepoznali? Nekako su svi navijači ušli sa mnom. Pokušao sam se skriti, ali to je bilo nemoguće – rekao je Gvardiol.

 

VIDEO: HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar zpAgram
zpAgram
06:11 28.07.2024.

Ne zanima nas

SU
SULUD
07:43 28.07.2024.

Mene zanima tko je čovjek s njegove desne strane. Rekao bi da ima neke veze s folkom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije