OLJA VORI

FOTO Zgodna supruga našeg umirovljenog rukometaša plijeni pažnju u seksi izdanju, odjenula popularni uzorak

Foto: Instagram
1/10
03.08.2024.
u 10:00

Olja Vori još jednom je dokazala da je prava modna ikona, a svoje upečatljive kombinacije spaja kao od šale. Sada je pak pokazala kako nosi jedan od najpopularnijih uzoraka ove sezone

Supruga umirovljenog rukometaša Igora Vorija, Olja Vori godinama se nalazi na listi najbolje odjevenih Hrvatica. Poznata je kao velika ljubiteljica mode, a često se voli poigrati zanimljivim kreacijama i kombinacijama. Njezin profil na društvenoj mreži Instagram prava je inspiracija za sve ljubitelje mode, a ondje je prati više od 14 tisuća ljudi.

Ovih je dana simpatična Olja objavila i nekoliko fotografija s ljetnog odmora, a na kojima je pokazala kako se dotjerala za odlazak na plažu te se odlučila odjenuti jedan o njoj omiljenih motiva - leopard uzorak. Upravo je taj uzorak jedan od najpopularnijih ove sezone. Svoje ljetne kombinacije začinila je slamnatim šeširom koji ju štiti od sunca, trendi sunčanim naočalama i šarenim nakitom.

 

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Braća Sinković nakon osvojenog zlata potrčala u zagrljaj suprugama na tribinama

1/10

 

"Tko zna, zna! Opako vrući look", "Predivna", "Morska sirena", komentirale su njezine pratiteljice. Olja je upečatljivom modnom uzorku vjerna i u zimskim mjesecima kada je često možemo vidjeti kako šeće zagrebačkom špicom, odjevena u njega od glave do pete, a u proljeće joj je bila omiljena slip haljina. I mnoge svjetske zvijezde također ga obožavaju, među kojima su glumice Anne Hathaway i Lisa Rinna, reality zvijezda Kim Kardashian i Kylie Jenner, pjevačica Sia, ali i mnoge druge. 

 

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije