Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ročkas na San Siru'

Franka Batelić objavila kako su ona i Vedran Ćorluka proslavili njegov 38. rođendan

Foto: Instagram
1/28
05.02.2024.
u 17:20

Vedran Ćorluka napunio je 38 godina, a rođendanski vikend u Italiji zabilježila je njegova supruga i pjevačica Franka Batelić te objavila sve na svom Instagram profilu.

Vedran Ćorluka danas slavi 38. rođendan, a rođendan mu je čestitala njegova supruga, pjevačica Franka Batelić (32). - Ročkas na San Siru, napisala je Franka i dodala #volimote na rođendansku čestitku koju je objavila na svom Instagramu. 

Foto: Instagram screenshot

Zatim je objavila i set fotografija na kojima se vidi kako par uživa u Italiji gdje su tijekom vikenda proslavili rođendan bivšeg Vatrenog. - Tiramisu, San Siro, pasta, amore e basta, napisala je pjevačica u posljednjoj objavi. Također je postavila i video na storiju gdje maleni Viktor zabija gol Ćorluki. 

 

Inače, Franka i Vedran u braku su od 2018. godine. Vjenčali su se u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dežurni dušobrižnici tada su bili uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled  zapela za oko. I u Frankinom životu u to vrijeme događale su se velike promjene.

Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života. U braku su dobili i dvoje djece, sina Viktora i kćer Gretu koji, sudeći prema fotografijama, nisu bili s njima na vjenčanju. 

U studenome 2022. rodila je djevojčicu Gretu. Svoju trudnoću uspjela je skriti od javnosti do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", a sretnu vijest objavila je kada se trudnički trbuh počeo nazirati pod haljinama. Nogometaš i pjevačica imaju i četverogodišnjeg sina Viktora kojeg je Franka rodila 5. siječnja 2020. godine.

Krajem prošle godine, obiteljska kuća Ćorluke i Batelić u Kozarčevoj ulici u Zagrebu osvojila je prestižnu nagradu u kategoriji obiteljskog stanovanja na natječaju Architecture Masterprize 2023. godine. Gradnju vile započeli su 2018. godine, a u nju uselili u 2021. godini. 

VIDEO: Severina komentirala molitelje u njenom rodnom gradu: 'Ovo je Split u 3 P.M.'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije