članica žirija plesa sa zvijezdama

Franka Batelić pokazala poruku koju joj je mama poslala prije showa: "Pazi kako sjediš"

Foto: Instagram
1/20
20.03.2022.
u 20:00

- Jer svaka mama je ista - komentirala je Franka maminu poruku uz emotikon koji plače od smijeha.

Pjevačica Franka Batelić (29) na svojem je Instagram profilu objavila poruku koju je dobila od svoje mame kao uputu za današnju emisiju showa 'Ples sa zvijezdama'. "Hej, zaboravila sam ti reći. Pazi kako sjediš za stolom. Ravno", pisalo je u poruci. "Jer svaka mama je ista", komentirala je Franka maminu poruku uz emotikon koji plače od smijeha.

Foto: Screenshot Instagram
Inače, Franka je objavila i snimku u kojoj se našalila. Pokazala je kako se sređuje za večerašnju emisiju. U objavi se vidjelo kako su joj noge pune crvenih crta te kako njezin sin Viktor kistom crta još tragova. Nakon toga je pokazala i da se radi o vodenim bojama.

Podsjetimo, Franka je članica žirija u novoj sezoni showa Ples sa zvijezdama. Pridružila se profesionalnim plesačima Marku Cibociju, Larisi Lipovac Navojec i koreografu Igoru Barberiću u komentiranju ovogodišnjih plesnih parova.

Dodajmo da je u prošlotjednoj emisiji show napustila voditeljica Vlatka Pokos i njezin mentor Mateo Cvenić nakon čega su uslijedili brojni komentari. Gledatelji su smatrali da Vlatka nije zaslužila ispasti prva, a Vlatka je nakon ispadanja zahvalila svom partneru te istaknula koliko je dobar plesač.

Također, rekla je da bi se voljela još naći u Hrvatskoj u ulozi voditeljice.To je kazala na način da bi voljela ukrasti posao Maji Šuput, koja se u ovom showu nalazi u voditeljice. Drugi voditelj je glumac Igor Mešin.

VIDEO Ovo su najbolji trenuci s 28. dodjele Večernjakove ruže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije