Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila neovisnost

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu' završila je na operaciji

Foto: RTL
1/10
20.05.2023.
u 12:30

Naime, bivša kandidatkinja morala je izostati iz emisije jer je ozlijedila koljeno. Pala je na poslu i potrgala koljeno, a prije tjedan dana završila je na operaciji.

U showu 'Ljubav je na selu' mnogima je simpatična bila Gabrijela koja je završila na farmi kod Ivana. Iako se nije rodila ljubav i Gabrijela je show morala napustiti prije romantičnog putovanja, zbog toga što je vesela i otvorena, ali i zbog teške životne priče, mnogim obožavateljima showa prirasla je srcu. 

Zbog toga je mnogi prate na društvenim mrežama i zainteresirani su za njen privatni život. Najviše zbog toga što se nije pojavila na okupljanju farmera. Naime, bivša kandidatkinja morala je izostati iz emisije jer je ozlijedila koljeno. Pala je na poslu i potrgala koljeno, a prije tjedan dana završila je na operaciji. 

"Dobro sam, oporavljam se, već sada mogu pomalo hodati bež štaka što je odlično jer je operacija bila prošlog tjedna", rekla je za RTL.hr.

Dodala je i da će morati mirovati još pola godine, a prije toga ide i na rehabilitaciju u toplice.

"Ozljeda mi se dogodila na poslu. Trenutačno sam doma, a kad sve zacijeli, idem na rehabilitaciju u toplice. Nakon toga moram još mirovati četiri do šest mjeseci", rekla je.
 

VEZANI ČLANCI:

Gabrijela ima 19 godina i bila je najmlađa kandidatkinja 15. sezone i sebe opisuje kao zabavnu i šaljivu osobu koja je uvijek spremna pomoći drugima i jako je komunikativna i želi pronaći partnera koji ima slične osobine poput njezinih. Po zanimanju je trgovkinja, a sada radi i živi u Zaboku i njezino radno mjesto je u jednom trgovačkom lancu.

- Mesar sam i radim u jednom trgovačkom lancu. Jako sam se snašla u tome. Taj posao ne bih mijenjala nizašto. U radu s ljudima procvjetam, a tako mi se dogodi i s mesom. Okolina na moj posao reagira tako da im je to čudno, ali kasnije me baš zbog toga vole jer nisam kao i svi drugi - rekla je 19-godišnja Gabrijela za RTL. U razgovoru je otkrila i kako joj je djetinjstvo bilo teško i tijekom školovanja vršnjaci su je zadirkivali i maltretirali.

 - Imam dvije sestre i brata. Majka nas je ostavila i svima sam zbog toga bila čudna, kao da ne zaslužujem živjeti. Pronašla sam snagu u crtanju i pisanju. Kad crtam pokušavam na papir prenijeti nešto lijepo poput lavova jer se i sama kroz život borim kao lavica - ispričala je kroz suze Gabrijela i dodala joj je cilj učiniti oca ponosnim na nju jer se puno žrtvovao za nju. Pričala je o svojim bivšim ljubavnim iskustvima i priznala kako nije imala puno sreće u ljubavi te joj nijedna veza nije trajala duže od pola godine. - Kod partnera nikad ne bi tolerirala pesimizam i agresivnost. - istaknula je Gabrijela koja svoje slobodno vrijeme voli  posvetiti crtanju i pisanju. Zna raditi sve poljoprivredne poslove i vjeruje kako će se odlično snaći na farmi kod Ivana u Istri kod kojeg se prijavila jer smatra da je energičan i potencijalan muškarac za nju.

VIDEO 'Da je mene vrijeđao ministar obrane, ja bih samo telefonirao Sanaderu'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije