Nije kopirala

Gaga: Madonna mi šalje ljubav i podršku, njezin mail je blagoslov

gaga
Pixsell
15.02.2011.
u 20:57

Ne postoji fan koji više voli Madonnu od mene. Ja sam njezin najveći fan i privatno i poslovno!, odgovorila je Gaga na optužbe da je kopirala Madonnu

Nakon što je kritika sasjekla “Born This Way”, novi singl Lady Gage i optužila ju da kopira Madonnu, kontroverznoj zvijezdi obratila se, ni manje ni više, nego kraljica popa. Iz Madonnina menadžmenta Gagi je stigao mail “ljubavi i podrške” kojim hvali upravo taj singl.

- Taj mail mi je kao blagoslov. Madonna mi je osobno izrazila ljubav i podršku, te rekla da joj se sviđa singl. Ako kraljica kaže da je dobro, onda je dobro - rekla je Lady Gaga a na optužbe da je kopirala Madonu dodala:

- Ne postoji fan koji više voli Madonnu od mene. Ja sam njezin najveći fan i privatno i poslovno!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:09 23.02.2011.

Madonna je svojedobno kopirala ABBa-u.Veliki si umjetnici to mogu priuštiti. Gibonni cjelo vrijeme kopira sam sebe .Sve su mu pjesme na isti kalup pa nikom ništa. Parni valjak,Bjelo dugme ,sve kopije do kopije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije