Lewis Capaldi

Glazbenik je tijekom nastupa doživio neugodnu epizodu svoje bolesti, a publika je pjevala umjesto njega

The Brit Awards at the O2 Arena in London
Foto: Henry Nicholls/REUTERS
1/6
25.02.2023.
u 11:59

Dok je publika pjevala, Capaldi je obožavateljima bacio svoje preostale trzalice za gitaru. Ovo nije prvi put da se Capaldi borio s nuspojavama Touretteovog sindroma tijekom koncerta.

Glazbenik Lewis Capaldi nastupio je u Frankfurtu i tijekom nastupa je imao tikove koje mu je prouzročio Touretteov sindrom, a publika je odličnom gestom preuzela vodstvo nad pjesmom i njegovim najvećim hitom "Someone You Loved" dok se pjevač odmaknuo od mikrofona jer zbog napdaja nije mogao otpjevati refren pjesme. 

Dok je publika pjevala, Capaldi je obožavateljima bacio svoje preostale trzalice za gitaru. Ovo nije prvi put da se Capaldi borio s nuspojavama Touretteovog sindroma tijekom koncerta. Prošlog mjeseca rekao je okupljenima u Belfastu u Sjevernoj Irskoj: - Mogli biste vidjeti kako se malo trzam ovdje na pozornici. Nema razloga za brigu – imam Touretteov sindrom - rekao je i dodao:

- Apsolutno sam dobro, sve je u redu, samo se malo trzam. Touretteov sindrom je neurološko stanje koje karakterizira kombinacija neželjenih zvukova i pokreta, koji se nazivaju tikovi. Pjevaču je tek nedavno dijagnosticiran Touretteov sindrom, a tu je informaciju s obožavateljima podijelio prošle godine.

 

@katharina.shry we support you!! @Lewis Capaldi #konzert #frankfurt #lewiscapalditour #foryou #fyp ♬ Originalton - 🤍

 

- Oduvijek sam to očito imao - rekao je u Instagram Liveu u rujnu prošle godine, kada je objasnio trzaje koji su njegovi obožavatelji primijetili u njegovim javnim nastupima.  - Najgora stvar u vezi toga je što nema pravila kada će se trzaji dogoditi, mogu se dogoditi kada sam uzbuđen, ili sretna ili pak pod stresom. Stalno se događa. Ima dana kada je to učestalo, a postoje i dani kad sam sasvim dobro i trzaja nema - objasnio je 26-godišnji glazbenik. 

Imao je potrebu objasniti javnosti svoje zdravstvene probleme jer su se pojavila i brojna nagađanja kako se tako ponaša zbog konzumiranja droge.  - Vidio sam kako se ispod brojnih videa s mojih nastupa ljudi pitaju zašto se trzam. Radoznalost je u redu, ali nisu u redu nagađanja što je u pozadini toga. Ova dijagnoza je novost i za mene i učim se živjeti s ovim sindromom - poručio je svojim obožavateljima. 

VIDEO Neočekivani preokret na kladionicama: Ukrajina objavila pjesmu pa pala na drugo mjesto

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije