'večera za 5 na selu'

Gledatelje naljutila Duškina ocjena i komentar, pisali: 'Kalkulantice, srami se'

Foto: RTL
1/8
21.12.2022.
u 09:11

U jučerašnjoj emisiji kuhao je umirovljenik Mario koji je za svoju večeru dobio pozitivne komentare za stolom i 35 bodova, no neki natjecatelji bili su puno stroži u ocjenjivaju što je naljutilo gledatelje.

Ovaj tjedna u emisiji 'Večera za 5 na selu' pratimo kuhanje natjecatelja iz Dalmacije, a jučer je kuhao umirovljenik Mario koji je za svoju večeru dobio 35 bodova te time uzeo trenutno drugo mjesto. Svojim je gostima ponudio 'Tihu ribu' za predjelo, 'Ugora' kao glavno jelo te desert 'Bebanovi kolači'. Predjelo je svima bilo jako ukusno, za glavno jelo neki su dobili lignje, neki oradu, a gosti su imali sitne zamjerke, no zato su fritule svima bile odlične.

Iako su komentari bili pozitivne tijekom večere, ocjene su bile nešto drugačije. Najstroža pri ocjenjivanju bila je Duška (koja kuha danas) te mu dala ocjenu sedam.

-  Atmosfera je na kraju bila super, u početku nije. Hrana je bila malo siromašna, ali vjerojatno je to muška ruka pa mislim da je ovo opravdana ocjena - pojasnila je Duška svoju ocjenu, a njezin komentar nije se svidio gledateljima koji su to istaknuli na društvenim mrežama.

- Duška kalkulira, namješta sebi rezultat – pisali su neki, a drugi dodali da ona igra prljavo, licemjerno i neiskreno. 

- Kako jučer tako i danas. Dami je teško ugoditi, a večera je kao i domaćin bila solidna - glasio je još jedan komentar.

- Dušku ste stavili kao Grinča u božićnoj Večeri za 5 – pisali su te dodali:

- Kalkulantice, srami se. 

Foto: Facebook screenshot

- Ja sam naivno mislila da će ovaj 'poseban' tjedan svi svima davati desetke i na kraju dati nagradu u humanitarne svrhe – dodala je jedna osoba.

- Večera možda nije bila za 10, ali nije sigurno ni za sedam. Eh Duška, nazvati sipu i lignju siromašnom hranom – pisali su.

Foto: Facebook screenshot

Podsjetimo, u ponedjeljak je kuhala Marica koja je za svoju večeru dobila 36 bodova te tako drži prvo mjesto. 

VIDEO Neymar bacio oko na zgodnu Hrvaticu, lajkao joj objavu u hrvatskom dresu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije