Supertalent

Gledatelji imaju poruku za žiri: Ova emisija postala je sprdačina, žiri nema pojma što znači talent

Foto: Nova TV, Facebook
1/7
06.12.2021.
u 08:32

Nakon sinoćnje emisije gledatelji su izrazili svoje nezadovoljstvo jer neki od njihovih favorita nisu prošli u finale

Žiri showa "Supertalent" u kojem sjede Maja Šuput, Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Davor Bilman, odlučili su sinoć kako u finale showa Nove TV idu neustrašiva plesačica na žici Tetiana Kundyk, mlada pjevačica božanstvenog glasa Lucija Šarčević te pjevač i miljenik publike Fabijan Kovačević. Gledatelji nemaju isti ukus kao i žiri i mnogi od njih na službenoj Facebook stranici showa komentirali su kako dvoje natjecatelja iz sinoćnje emisije po njima nije baš zasluženo otišlo u finale. 

Za polufinalni nastup 18-godišnja Lucija sjela je za klavir i izvela Gibonnijevu baladu ''Libar'', a njezin emotivni nastup iznova je dotaknuo članove žirija i osigurao joj prolaz u finale. „Ja sam doista cijelim svojim bićem sigurna da je svaki čovjek ispred malih ekrana i ovdje u publici dobio poruku koju je Gibonni svima nama htio dati“, zaključila je Martina, ali dio publike ne dijeli njezino mišljenje i smatra kako je ovakva interpretacija pjesme uništila Gibonnijevu pjesmu.

"Totalno izmasakrirana Gibonnijeva pjesma, mislim da si i on kosu čupa nakon ovoga, svaka čast malom Slavoncu, ali nije za finale ni pod točkom razno. Meni su Polkaholiki bili zakon, zabavili su sve nazočne, ali očito u Hrvatskoj Slovenija ne prolazi. Žalosno, razočaravajuće i sramotno. Mala Lucija je izmasakrirala Gibonnijevu pjesmu da je to bilo užas za slušati. Jedino Tatiana realno prošla. Ova emisija je postala sprdačina!!!", poručuju gledatelji. Pohvalili su nastup 12-godišnjeg Fabijana, ali mnogi smatraju kako je među glazbenim natjecateljima ipak bilo boljih kandidata za finale i tu većina izdvaja harmonikaša Šćepana Stojanovića.

"Bitno da harmonikaš nije prošao!! Sramota! Sramota!! Pa što je vamaaaa??!! Ma ne gledam vas više, al ne sad nego nikad! A zašto?? Zato što svira harmoniku jel'…?! Pa ni meni se ne sviđa klavir, al kad je netko dobar, onda je dobar! Gledajmo objektivno. Harmonika mi nije nikad bila omiljeni instrument vjerojatno zato što je nitko nije svirao ovako, kapa do poda, žiri nema pojma što znači talent. Harmonikaš je trebao proći, točno sam znala da neće kad je Maja ljuto rekla da su se posvađali na mrtvo ime", komentirali su nezadovoljni gledatelji.

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: Ovo je van svake pameti!

 

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar southman
southman
09:03 06.12.2021.

Ta emisija je sprdačina od početka.

ZS
zspanco
10:16 06.12.2021.

Supertalent je postao sprdačina onoga trenutka kad su u komisiju uzeli opičenu Šuputicu i puritanku Matrinu. Ono vdoje klaunova ne znam kojim imenom bi uopće krstio.

TO
tomotomo
10:27 06.12.2021.

Baš me zanima kakvu je završila školu ova šuputica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije